Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archman 3
tag
Sziasztok.
Mivel nem vagyok nagy trader ezért örömmel elfogadnék tuti tippeket, hogy kikbe fektessek kb. 100K-t. Előre is köszi. -
Archman 3
tag
Most játszottam resistencia FC ellen. Valamiért az rémlik hogy innen a fórumról valaki. Vagy rosszul emlékszem?
-
Archman 3
tag
Most játszottam le életem legelcsaltabb meccsét. Első félidő sima 3-0 ide, 70-30 labdabirtoklás 12 kapuralövés nekem az ellenfélnek 1. Csak az indításokat nyomta, amit simán levédekeztem. Momentuma nem volt. Aztán a második félidőben a csapatom az öltözőben maradt. Konkrétan nem tudtam passzolni, mindenbe belelépett vagy 5 méterre ment az emberemtől a labda. Persze neki minden passza hajszál pontos volt, a védőimnek meg bekötötték a szemét. 9 lövése volt abból 8 bement. Így a vége 3-8 lett. Kicsit se voltam ideges. Így most Wl-en 8 meccs 4 győzelem. Nem a világvége de bosszantó. Remélem a 9 win meglesz.
-
Archman 3
tag
Most lett kicsit elegem. Mindenki nyomhatja a konstant presst mert az elöbbi meccseken a gyerek végig azt nyomta. A lényeg hogy semmit nem számit, konkrétan Araujo 1mm staminával is lefutotta Haalandomat. Vicc ez a játék.
-
Archman 3
tag
Nem tudja valaki hogy mi történt a piaccal? 2 napja vettem Haalandot 365K-ért most már csak 280. Walker ára is esik befelé. Remélem azért valamennyire visszamegy az áruk holnapra a WL miatt.
-
Archman 3
tag
Én eddig 120 db 84-es lapot vettem. De Vrij, Calhanoglu, és Bounou vegyesen. Ezen kívül még vettem 10 db Smalling TOTW-t. Remélem bejön. Bár amennyire lent vannak az árak bukni csak nem fogok rajtuk.
-
Archman 3
tag
Az idei rivalsal nem tudom mit csináltak de undorító. Div 4-ben 10 meccs alatt egyetlen meccset se tudtam nyerni. Pedig nem gondolnám hogy rossz játékos vagyok, persze jó se de egy átlagot szerintem megütök. Elmúlt 3 wl 11, 9, 11 win. Tegnap meló után a quality 7 meccsből 6 győzelemmel csináltam meg. Ezek tükrében érdekes hogy rivalsban meg szenvedek.
-
Archman 3
tag
Mást is kidobál UT minden meccs után? Mindegy hogy milyen meccset indítok eredménytől függetlenűl lefúlyás után kidob és DNF.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest