Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Hát ez minden idők egyik legfosabb promoja lett Nem számítottam extrára, de ez még így is alulmúlta.
Ja, menő a 99 pace-es Hummels
-
EA's hit
őstag
Sosem tudtam megérteni, mitől toxic az, ha valaki gólörömöt nyom. Sőt, én kimondottan utálom azokat az ellenfeleket, akik nem nyomnak gólörömöt.
Kivétel az a néhány gólöröm, amiket tényleg csak csicskításra használ mindenki, de azoknak a nagy részét már kiszedték a játékból (dab, kussoltatás, vagy a tavalyi csirkés), maradt kb. egyedül a Richarlison-féle galambozás, meg a turn and zoom.
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #4720 üzenetére
Ne haragudj, de ez már a legnagyobb jóindulattal is iszonyat szánalmas
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #4750 üzenetére
Az értelmes objective-eket igen, de ezeknek pont semmi értelme. Tavaly sokkal jobbak voltak, sokkal többet ki is húztak, de az eddigiekből keveset. Bergwijn konkrétan egy iszonyat nagy kibaszás, ótvaros baromság megcsinálni, a managerial módos szarokat meg elfelejthetnék már egy életre. Szóval a jobbakat igen, ezeket nem
-
EA's hit
őstag
válasz #34322688 #4890 üzenetére
A piros lap mindig csak egy meccsre szól, viszont csak akkor törlődik el, ha a következő meccsre berakod a tartalékok közé. Kezdőbe és kispadra nyilván nem tudod, de a tartalékok között legyen ott, különben nem törlődik a piros. A sérülés változó hogy hány meccsre szól, viszont azt healing lappal azonnal el tudod törölni. Ha nem, akkor ugyanúgy csökken, mint a piros lap, de healinget használj ilyenkor. Illetve ha pirosat kapsz, megteheted azt is, hogy kilépsz a meccsből, ha nem csak simán kilépsz, hanem megszakítod a meccset (pc-n alt+tab vagy alt+F4, konzolon nem tudom mi erre a megoldás azon kívül, hogy kihúzod a netkábelt), akkor nem marad meg a piros lap. Nyilván ilyenkor vereséget kapsz, de ha mondjuk 0-3-ra állsz és még piros is jön, akkor ez is lehet egy megoldás
-
EA's hit
őstag
Semmit nem számít a strength, a stamina meg bőven elég. Jövő hónapban 96 pace-e lesz annak a lapnak és közel maxos dribblingje, iszonyat jól lehet vele forgolódni. Egyedül a shootingja ami hoki, de amúgy az egész promo első értelmes lapja, és nem is drága. Én agyalok rajta, mert beépíteni nem tudnám, de ha nem jön ennél jobb sbc a npokban, cserének biztos ki fogom rakni.
-
EA's hit
őstag
Ezek megint nevetséges lebutított fos lapok. 86-os Mbappé 80 alatti shootinggal. December 15-től kezdve osztogatják majd ki ezeket a lapokat, mire mész vele ha mondjuk december végén kapsz egy ilyen lebutított Mbappét? Semmire. Ennél konkrétan a múltkor kiadott Insigne sbc simán jobb lap, meg még kismillió legalább ilyen jó szélső van a játékban már most. Plusz az idei piacon addigra tényleg lazán megveheti már bárki a gold lapját, ha akarja. A többi lapról nem is beszélve, ilyen 81-es Camavingákkal meg Bellingham-ekkel már októberben sem bohóckodik senki, nemhogy decemberben. Ez a 6 lap megint csak egy újabb teljesen értelmetlen, felesleges baromság.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Szokásos gold3 lett a vége, szokásos fos rewarddal. A pick egy 86-os Martinezt meg egy 84-es Hoffmannt adott, a totw packból 81-es volt a legjobb, a 100k-sból meg egy Gerard Moreno... Közben meglett az 50 wl win is, az untrade 100k-sban Fabinho volt a legjobb.
Komolyan teljesen felesleges ezért ennyit szenvedni...
-
EA's hit
őstag
Tényleg teljesen súlytalanná vált a wl. A 20 meccses újítás tök jó lett volna, de pont az ellenkezőjét érték el, mivel szinte nincs meccs, ami végigmenne, így pár óra alatt le lehet pörgetni az egészet. Tegnap szabadnapom volt, délelőtt még csak 5 meccset nyomtam le, a maradék 15-öt meg délután valami 3 óra alatt lepörgettem, annyi volt a kilépkedés.
Másrészt a kilépések. 3 ajándék wint kaptam tegnap, és ugyanennyit le is adtam a végén. Magyarul a 20 meccsből 6 totál nem volt releváns, így igazából 14 meccsből állt most nekem a wl (azoknak is jó része kilépett 1-2 gól után, ahol meg én álltam szarul, ott többször én). Nem tudom volt-e összesen 5 meccsem, amit végignyomtunk.
A rank3-at még szar formában, szar játékkal, szarabb csapattal is simán el lehet érni, részben pont azért, mert ha minimális szerencséd van, 2-3-4 wint is simán leadhatnak. A rank2 a rank3-hoz képest nem ad annyival többet, szóval ha valaki csak stabil rank3-at hoz, mint én, nincs emiatt hátrányban a stabilan rank2-esekhez képest.
A megoldás amúgy tök egyszerű lenne: ne járjon pont a kilépéseknél. Nem is értem, hogy ezt miért hagyták még mindig meg, de ez teszi tönkre az egészet kb.
Ehhez képest meg tényleg aránytalanul nehéz a kvali, ami persze nem teljesíthetetlen, de valahol mégis full lutri, és a wl-hez képest arányaiban tényleg sokkal nehezebb.
Mondjuk legalább a rewardok igazodnak a wl nehézségéhez, mert hiába hangzik jól, hogy 0 teljesítménnyel is milyen fasza rewardok jönnek már rank3-ból is, ha a valóságban meg ezek a rewardok hulladék szart adnak csak a legtöbbünknek.
Szomorú, mert az SB abszolút játszhatatlan/élvezhetetlen lett mostanra, a rivals az új rendszerrel totál motivációját vesztette, és így sajnos a wl-ben sem lesz meg sokáig az élvezeti faktor.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #5216 üzenetére
Rendszeres visszatérő probléma. Nálam már 3. éve, mindig azt hittem, hogy a gépem szarsága, de idén már itt is sokan panaszkodtak ugyanerre, meg van olyan ismerősöm, akinek fullos gamer gépe van, mégis megkapta párszor ugyanezt.
Mondjuk az a vicces, hogy ilyenkor ha kigumizod, a gép kb. legendary szinten játszik helyetted, nekem a héten volt egy rivals meccsem, amit így nyertem meg, ismerősömnek meg a wl-ben nyert meg így egyet a gép 0-2-ről a hétvégén
-
-
EA's hit
őstag
Szeged, Telekom, 1000-es net, szinte mindig 36 a ping, jobb csak szökőévente. Mondjuk benne van az is, hogy mivel a gépemen nincs netkábel csatlakozó, így USB-netkábel átjátszóval kell megoldanom, ami nyilván gyengít rajta.
-
EA's hit
őstag
Icon swapokkal vajon mikor akarnak már végre megszánni minket?
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #5386 üzenetére
Az biztos, hogy lesz, csak szánalmasan későn, hogy ezt is még jobban elbasszák. 2 éve október 11-én indult az első swap, tavaly november 12. Már az is nevetségesen késő volt, most meg ugye ha tartják a tavalyi hétfői rendet, akkor leghamarabb november 29. Én most hétfőre vártam, de igazából már múlt héten is késő lett volna.
-
EA's hit
őstag
Az amúgy megvan, hogy ez a Chong gyerek elvileg már nem a Birmingham-ben játszik, hanem november 3-án visszakerült tőlük kölcsönből az MU-hoz?
-
EA's hit
őstag
Én viszont bár az eddigi legsimább kvali meccsemmel kezdtem (tükörsima 5-0), végül az utolsó meccsen persze elbuktam a dolgot. Annyira mondjuk nem izgat, őszintén szólva szinte semmi kedvem nem volt a wl-hez, ráadásul egész hétvégén dolgozok.
Ha már community: azon a bizonyos első meccsemen villantott egy szépet a kis patkány, a 40. perc körül 4-0-nál (11-2 volt akkor a lövés ide, 66-34 a labdabirtoklás, szóval nagyon csúnyán le is fociztam) a gyerek fogta magát és kivette mindhárom szünetét, és persze végig is várta őket. De a meccsből nem lépett ki, végigment az egész, és 5-0 lett a vége. Remélem lett egy jó estéje attól a 1,5 perctől, amit elvett az életemből, anyukája biztos büszke rá
-
EA's hit
őstag
Gravenberch ezzel a 2 upgrade-del (86-os lesz, igen) az egyik legjobb kp lesz, és baromira meg fog ugrani az ára. Most konkrétan napok óta nincs egy darab sem a piacon a 65k-s max ára miatt, amint emelnek rajta, brutál mód megugrik majd az ára. Ráadásul mostanra már faszán linkelhető is. Én 3 napja próbálok venni egyet
-
EA's hit
őstag
válasz Digestive #5596 üzenetére
Elvileg ugyanúgy fejlődnek, mint a totw lapok. Meg nem mondom már, hol olvastam, de valahol tuti Meg a korábbi években is így volt. Elvileg Gravenberch 86-os kell hogy legyen, aztán persze bármi kitelik ezektől
A price range emelés meg látom tényleg megvolt közben, ez is vicces, hogy eddig 65k volt a max. ára, és napok óta nem volt egy sem a piacon, most meg megemelték az árát, és konkrétan 66k-ért megy pc-n
-
EA's hit
őstag
A hero upgrade végre megérte, Di Natale megjött hozzám is Kérdés hogy a picsába építsem be, ha nincs egyetlen Serie A-s/olasz játékosom sem a csapatban
-
-
-
EA's hit
őstag
válasz Izéjose #6018 üzenetére
Én gondolkodás nélkül kiraktam, bár egy egész picivel jobb lapra számítottam (+2 pace mondjuk). De Juve-szurkolóként nincs olyan opció, hogy ne rakjam ki és ne építsem be az öreg Giorgiot 2-3 meccset játsazottam vele este, azokon egyelőre brutál jó volt.
Mondjuk az is vicces, hogy a flashback lapokat újabban úgy értelmezik, hogy kötelezően gyengébb overallt kell kapniuk a gold laphoz képest (Kanté, Benzema, Chiellini).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest