Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz toxicjew #3074 üzenetére

    +#3077eM'82
    Vannak jó pillanatai az idei résznek de amit ai def címén leművel a játék a németek és hasonlók javára azzal sokszor nem tudok mit kezdeni. Tavaly is leszopatott párszor a játék ellenük de mondjuk akkor ötből kétszer most ötből négyszer.Az ai def olyan szinten működik ott ami itt nem, hogy az már már bicskanyitogató :D A védők/kpk bemozognak a passz sávokba, a védők hátrafutnak az induló játékosaimmal,auto block hegyek.
    Nem lenne ezzel baj ha láthatóan ugyanazt csinálná mindkettőnknél.

    A legnagyobb halálom idén az az, hogy nem 100% hanem 120%-os ziccereket alakítok ki mert a kapusok annyira jók, hogy a sima ziccert be sem rúgják. Ezért +2 passzt beleteszek a tizenhatoson belül és még ígyis képesek kihagyni öt méterről Neymarok vagy Dembelék vagy Fekirek. A másik oldalt meg jön a vakegér és 3 dolgot spammel minden ellenfelem:
    1.-r1+háromszög/r1+x passz a csatárnak aki általában tökéletesen helyezkedik a 2 védőm közt így mindig áttudja venni.
    2.-nagyjából 30on belül mindenhonnan lő, mindenhogy és bemennek :D Erre nem tudok felkészülni mert ott áll a védőm előtte de nincs blokk. Hogy védekezzem le azt, hogy Benzemának van 20 centi előnye azt rábassza ballal 25ről és gól? Vagy ugyanez Tonali.
    3.-állandó l1+háromszöges indítások amiből egyszer tuti az lesz, hogy a védőm luftot fejel vagy eltöri a halál egyszerű passzt a társnak és hozzá kerül :D

    Ehhez hozzá jön még az, hogy alapvonalról befelé jövet a védőim pl. nem fognak embert csak állnak ott ahol előtte.
    A random minden előjel nélkül beinduló kp-k akik a maradék passzsávom is elveszik.
    Az állandóan lesen helyezkedő csatáraim akik onnan ki sem hajlandóak jönni.
    Az, hogy a csatárok a kapuba futnak továbbra is jelen van.
    Az új kedvencem mikor nálam a labda elkezdek sprintelni és a játékos otthagyja a lasztit ahonnan indult :D Ezt főként a kapum előtt csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák