Új hozzászólás Aktív témák

  • forras2

    őstag

    Szevasztok!

    Segítsetek nekem 1 kicsit légyszives... Kezdő fifás vagyok, de van 1-2 olyan dolog, amit egyszerűen nem tudok hova tenni, nem tudom, hogyan kell másképp/jól csinálni...

    Ha passzolok, akkor rendszerint elpattanik az emberemtől a labda. Passzolás után nyomnom kell vmi gombot, hogy a játékosom át tudja venni értelmesen a labdát?

    Ha passzolok, és nyomom a kart a labda irányába, tehát hogy arra mozogjon a játékosom, rendszeresen akkor is a labdától távolodva lépked a játékosom...

    A másik az indítás... Indítom a játékosomat, de az nem elengedi a labdát, és fut utána, hanem lekezeli, ez által ugyan úgy meg áll, mintha passzolnék neki, és nem értem, miért így csinálja.

    Hátulról szerelés. Azt hogyan kell, lehet csinálni? Rendszeresen leszerelnek úgy, hogy mögöttem van a védő, én ilyet nem tudtam egyszer sem csinálni.

    Labdával, sprintelés közben hogyan lehet hírtelen irányt váltani? Rendszeresen csinálják ellenem, de én nem tudok ilyet csinálni, sprint közbe lényegében az irányváltást is el felejthetem.

Új hozzászólás Aktív témák