Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
derankolj WL előtt
Én csak div 6-7 körül mozgok, most elkövettem azt a hibát, hogy a WL előtt lejátszottam jópár rivals meccset, ahol csomó derankoló emberrel találkoztam, ezért felkerültem a 6-ba és úgy kezdtem a WL-t... hát, ilyet többé nem csinálok, az élettől is elment a kedvem és jó ha a 8 win meglesz -
dvtkfan
senior tag
Én is stabil div4-div5 vagyok idén, de a wl-ben a 14 győzelemért vért izzadok! Van, hogy egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben is alul maradok, csinálhatok bármit.
Pl. a héten 19 meccsből behúztam 11 győzelmet, ami nálam már nagyon jó eredmény! A 8 vereségből 3-at már a 10.percben kiakasztott kontrollerer otthagytam, mert kaptam 3-4 gólokat 4-5 perc alatt, sokkal jobb ellenfelektől! Na ilyenkor nem szabad elveszteni a fejed, szünetet kell tartani...nálam ez hozott fejlődést. Korábban mindig rohantam javítani, de most már inkább sok szünetet tartok! A további 3 győzelemhez meg kellett 8 meccs, mert ma nagyon nem ment délután, este...sokat laggolt, késett az irányítás, főleg miután elindult a twitch közvetítés. Maradt 3 meccs, de maradok a gold 3-nál, mert sokkal jobb a reward...meg úgyse tudnék 3-ból 3at behúzni.Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
thEndeR
aktív tag
Erre keresem en is a valaszt, de sajnos meg nem sikerult megtalalni. Nem is lennek ideges, ha azert kapnek ki, mert sokkal jobb az ellenfel, de egyszeruen vicc amit a jatek csinal sokszor.
Mai kedvencem: Amiota kijott a jatek egy kezemen megtudom szamolni, hogy hany fejes golt kaptam szogletbol, vezettem 5-3 ra, 85. percben szoglet es gol, 91. percben hazaadtam Alissonnak a labdat, maxon nyomtam a kirugast, ami 25 metert ment pontosan az ellenfelhez, ebbol kihozott egy szogletet amit befejelt es egyenlitett a 92. percben. Gondolom nem kell mondanom, hogy a hosszabbitasban kikaptam.
-
gjoe
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Mrguba #10202 üzenetére
Van rá 21 napod, szóval nem olyan nehéz! Meg azért érdemes várni vele, legalább az új promoig.
Amúgy kellemes csalódás ez a lap, még így nem rajongó szemmel is. Jó a workrate, wf/sm, állóképesség. Egy jó chem lappal nem lenne rossz CAM, de őt már végképp nem tudom beépíteni.
Pénteken jön a Future Stars promo, reméljük kapunk egy jó kis Szoboszlait, ha már egy nagyobb ligába került!
[ Szerkesztve ]
-
-
m4rk.89
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
válasz Mrguba #10939 üzenetére
Ne haragudj meg de div4-5-ben vagy. Azzal én mit kezdjek div1-ben? Baszhatnám a Ribery beépítést Duncanekkel ha utána meg TOTY Kimmich jön vele szembe. Meg ugyanez Dybala.
Bár ahogy most áll a játék lehet jobb lenne nekem is kiesni a faszomba. Mindenki rávan gyógyulva az r1-es labdavezetésre. Jó nézni ahogy siklik a pályán. A védőim meg lekövetni se tudják
-
Nandinagy
addikt
válasz Mrguba #10943 üzenetére
Rooney azért nincs sok mert nehéz neki linket adni. Aki értelmes angol játékos az mind millás tétel. Gomez,Walker meg az sbc lapok vannak akik beépíthetőek. A probléma, hogy már ott tartunk, hogy mindenkinek több száz ezres untrade védői vannak, így nem fognak gold gomezt berakni rooney kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest