Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz bodnar123 #19491 üzenetére

    Valószínűleg ott a leshatárnál akad meg picit az AI, tudom miről beszélsz. A PES-ben megtorpan a játékos, az idei FIFA-ban viszont annyi lesem volt, amennyi évek alatt nem. 😀 De ez lehet egyéni taktikai utasítás kérdése, ebbe nem másztam bele.

    A korábbi, Nandi-nak címzett hozzászólásodra ragálván, ne egyétek meg egymást. Mondom, olyan, mintha a haverom olvasnám, pont ezért én megtudom érteni Őt is. Ő egy játékban nem azt keresi amit Én, és azok akiknek tetszik a PES. Ő cselezni szeret, a pörgős, meccsenkénti 4-6 gólokat, hiába áll ez teljesen szöges ellentétben a valósággal, Neki ez egy videojáték, ami nem baj ha Arcade. Nekem baj, Én imádom, ha olyan megoldásokat tudok eszközölni, ami hasonlít a valóságra. Imádom, hogy érzem a labda és a játékosok súlyát, imádom, hogy a lassú támadás építésből, a támadóharmadban áttudok váltani gyors egyerintős játékra. Vagy hogy ha hátrányba kerülök, belépek a Game Plan-be, és ha jól reagálok az ellenfél játékára, akkor totális fordulás érhető el a játék képében.

    A FIFA sosem a játékmenetről szólt. Pontosabban sosem a realizmusról. Az EA számára a realizmus, a lincenszekben nyilvánul meg. Tehát pénzben. Ezzel pedig a KONAMI sosem fog tudni versenyezni.

    Az is szidja a FIFA játékmenetét akik elvakult rajongó. Nem tudom mikor jön el a nap, amikor mindenki azt mondja, ebből tovább nem kérünk, mert átcimkézett játékokat tolnak az orrunk alá évről-évre.

    Ha igazak a pletykák (bár kétlem), és a KONAMI új alapokra helyezve, Free to Play játékot készít a PES-ből, akkor aztán lesz balhé FIFA oldalon. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák