Új hozzászólás Aktív témák

  • gabigyerek

    senior tag

    Tegnap mégiscsak rávettem magam 2 meccsre, mert megvettem Aubát és nem hagyott nyugodni, hogy kipróbáljam.

    Az voltam, akit itt mindenki ekéz keményen. A csávó olyan jól leszedett kp-n, hogy alig tudtam kihozni a labdát. Talán egész meccsen 3 kapura lövésem volt, neki vagy 15. Tudtam tartani a 0:0-át, és belátom, De Gea élete formáját hozta, de azért nagyban a védekezésemet dícséri az egész. Aztán 88-ik percben, gondolom, már elborult a gyógyszere és a radaron láttam, hogy 2 CB van csak a felezővonalánál, mert az LB/RB is a 16 osom sarkánál volt.
    Pause. 4-2-4. Szélsők stay forward. Long ball. Sikerült kiugratnom az egyiket, akivel végig vittem és a kapus felett rainbow flickel átemelve gól.

    Kaptam is az üzit, hogy cheat meg minden. Oké. Jól fogott a kapusom. De írtam neki, hogy mit várt? Ezüst CB-m van meg alap csapat. Neki IF Neymar, Mbappe, Rijkaard és társai. Más esélyem nem volt, csak védekezni és arra az 1 kiugratásra várni. Amikor meglett a lehetőség, kihasználtam. Nem az én hibám, hogy totál feladta a védekezést.

    De tényleg, elég komoly meló volt, minden passzsávot lezárni, közben embert fogni, kapust mozgatgattam, csatárral is visszajöttem passzsávot zárni stb stb. Végig tudatos voltam.

    Szóval ezt csak azért írom, mert sokszor ilyen screenshotokat látok itt is, de nem mindig a gép csalja el...vagy de? :D

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák