Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    válasz Kristof_94 #1750 üzenetére

    Igen, a passzokat ujra kell tanulni, ha lehet egyáltalán.
    Olyan random dolog fílíngje van.
    Ha gyengén, vagy kicsit erősebben passzolok, akkor csorog a labda, simán megelőznek, vagy el sem ér a játékosomhoz. Ha erősebben, vagy erősen passzolok, akkor nem tudja átvenni, elpattan tőle, vagy tök pontatlan. A driven passz meg nem mindíg lara megy, és szinten elpattan sokszor.
    A lövéseknél ugyan ez. Ha nem használom a TF-et, akkor abszolute random, hogy mi fog történni. Rálövöm, mikor én egy sima, erős lövést várnék, akkor ellövi finesszel, mikor erőt adok bele, sokszor ellövi lapsan.
    Ha bekapcsolom a TF-et, még sokszor teljesen zöldben megállított jelzésnél is kilövi taccsra, van mikor meg tök pirosban a suta ember, suta lábbal olyat bebasz, hogy Pelé megirigyelné.
    Nekem a legnagyobb gondot a driven okozza. Egyszerüen, ez a 3 gombos megoldás túlbonyolított. Rá fog álni a kezem, vagy is inkább a fejem, de ha menni fog, akkor is ezt fogom mondani. Egyszerüen finesz R1+lövés, low driven meg L1+lövés így kellett volna. És akkor megmaradhatott volna a finesz driven is, ami lenne a mostani kombináció. Ennyi
    Most gondolkodom, hogy veszek egy Cronus Maxot, legalább tudnám használni a 360 kontrollereimet, és egyszerüen hozzárendelem.az L1hez az R1et a lövésnél, oszt jónapot.

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák