Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz arpo04 #33118 üzenetére

    Persze, hogy árkád.
    Egy egész csapatot irányítasz és 16 percbe kell besűríteni besűríteni azt, ami egy igazi meccsen 90 perc alatt történik.

    Nem szimulátor (még ha szeretik is annak hívni páran), mert már maga az alapkoncepció nem teszi lehetővé, hogy szimulátor legyen. Pörgősnek kell lennie ahhoz, hogy élvezhető legyen és ki tudj alakítani annyi lehetőséget ennyi idő alatt, mint egy valós meccsen, ennek meg az is a feltétele, hogy a játék fizikája és a játékosok mozgása nem lehet realisztikus...

    A kezezéssel pedig konkrétan az a baj, hogy a valóságban azt is mérlegelni szokták, hogy szándékos volt-e, próbálta-e a játékos elhúzni a labda útjából, stb. A játékban ezek nyilván szóba sem kerülhetnek, így viszont teljesen random lenne, hogy mikor kapsz emiatt tizit, nem tudnád semennyire befolyásolni és elkerülhetetlen lenne, hogy ezen menjenek el meccsek.
    Szerintem annál jobb, minél több múlik a játékos tudásán, ezekkel a dolgokkal viszont csak jobban előtérbe kerülne a szerencse-faktor.

    Jó ez így, hidd el, nem kell ennek egy fokkal sem realisztikusabbnak lennie, nem ezek a valódi problémák ezzel a játékkal.

Új hozzászólás Aktív témák