Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    válasz MdewC #8438 üzenetére

    de nem, nem akarlak megbántani, de ez nem így működik, nem azt a hatást váltja ki a visszábbhúzott lövés, mint amit ábrázolsz. :N

    ez a rendszer úgy működik, hogy az 1-től 100-as skálán az egyes a kapu torka, ahonnan csak kihagyni lehet, a 100-as meg mondjuk a félpálya közepe. minél magasabb az állított érték, annál távolabb megkezdik a lövőpozícióba való helyezkedést, teret alakítanak ki a játékosok, egy visszagurításra érkeznek, satöbbi.

    a minél alacsonyabb érték pedig azt eredményezi, hogy a játékosok a tökéletes ziccer érdekében egyre intezívebben és többször próbálnak a 16-oson belülre helyezkedni, szóval ha a 30-ra állítod, akkor pont azt éred el vele, amit el akarsz kerülni, hogy fölöslegesen a büntetőzónán belül cirkáljanak a játékosaid.

    amit te szeretnél, azt simán meg tudod oldani egy 30-35 pressure, 40 aggression, 55-60 speeddel.
    a pressure a legfontosabb, az tartja hátul a védelmi vonalat, az aggression miatt csak a saját térfelükön kezdik el a pressinget (0: saját tizenhatosod sarka, 50: félpálya, 100: ellenfél 16-osa), a 55-60 speeddel pedig elkerülöd, hogy lóhalálában mindenki előrefusson kontrázni, akinek High támadó workrate-je van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák