Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Hol találom azokat a hunting quest-eket amikben a speciális állatok vannak amik bőre kell az utolsó szintű craftokhoz?
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
boogie84
veterán
Jól sejtem h nem sokat ér a nagy páncél?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Arany tigris bőrt hogy lehet szerezni ? Ami a legnagyobb lőszertáskához kell. Én már öltem meg tigrist nyíllal és semmi.
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
luke.
aktív tag
válasz jaffa 2843 #1155 üzenetére
Tudom de még nem került elő egyetlen spéci állat sem hunting quest-ből.
(#1156) rostiron Hunting quest a válasz, én is ezzel "szenvedek" mert nem adja a spéci állatokat. De olyanok akadnak, hogy öljél meg 3 medvét késsel...
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
krx21
nagyúr
Patch 1.02 és NV310.70 driver! SLI rendszer!
Nos, ha elkezdünk játszani és visszatekintünk a GPU kihasználtság monitorra, akkor jól látható, hogy nagyon ingadozik! Néha 60% alá megy! További optimalizálást várnánk!
Van még aki megfigyelte a jelenséget? -
Źşë'
addikt
lehet volt már, de ha nem akkor talán segítséget nyújt a mikrolag ellen
C:\Users\Felhasználó neved\Documents\My Games\Far Cry 3\GamerProfile.xml
jegyzettömbbel megnyitni és ezt beleírni MaxFps="45" (ShowFPS="0" után)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ForRedGlory
félisten
válasz WongFeiHong #1087 üzenetére
Ezt produkálja 670 SLI-n. Erre mondtam múltkor, hogy a driver megoldotta a problémáim. Végre úgy fut, mint álom. FullHD, Ultra, MSAA off. Az "akadozás" a videó és a youtube műve, ez bizony annyi FPS-el megy, amennyi a bal felsőben van. Plusz nehéz egy kézzel videózni, másikkal meg kamerázni úgy, hogy élvezhető legyen
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz ForRedGlory #1164 üzenetére
Fraps luxus, mi?
-
jaffa 2843
Ármester
Ha kamerázol, az úgyse lesz élvezhető.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
icons
addikt
válasz jaffa 2843 #1167 üzenetére
Így van, ebből csak annyit lehetett látni, hogy fényes képernyőt használsz, és a kamera mögött van egy lámpa
Lehet, hogy 1-5fps-sel kevesebbet mutat, de még úgyis jobban fog kinézni, mint ez, hidd elLegrosszabb esetben leveszed az élsimítást 3millióról 2 és fél millióra, és máris nem fog akadni
-
Ghard
őstag
válasz SkyS1gn #1141 üzenetére
Elég durva flasheket tol szerencsétlen Jason az tuti
Én a végére többet vártam,de így sem volt rossz.Állítólag a youtube-ot is feltalálták már:
Spoiler!
rossz és jó ending
Spoiler! -
lostprophet
aktív tag
válasz ForRedGlory #1166 üzenetére
Fraps mellett van még egy rakat másik jól működő alternatíva, pl.: Mirillis Action!, Bandicam, PlayClaw, Quobi, Dxtory, D3DGear... a teljesség igénye nélkül
Egyébként már kinyerhető és fordítható az FC3 teljes szövegállománya, kemény 18.000 sor.
[ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #1171 üzenetére
Hátrább az ag(y)arakkkal ha kérhetnám a szeretet ünnepén... várjá csak, az nem is ma van... aggyá nekik!
[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
Ez így van, bár programtól is függ, illetve felvételi minőségtől/felbontástól. Nálam az MSI AB jött be a fraps helyett - "annyira" nem eszi a teljesítményt. 1-5 helyett egy 15-20 fps az kb
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
de mi lett volna a lényeg , aminek le kellett volna esnie ? nekem csak az jött le , hogy 670 sli-vel van 100 fps-ed , de ehhez elég lett volna ezt leírnod , elhitte volna mindenki , főleg akinek szintén ilyen vga-ja van .
mert a videó egyrészt elég rossz minőség , másrészt semmi sem történik benne , ami miatt érdekes lehetne... -
krx21
nagyúr
Igen jól fut, viszont időnként a játék közben, a gpu kihasználtság el kezd ingadozni és ott ez érződik is...
Figyeld meg! Nekem is SLI van... Még egy kis javítást várok... -
kovsol
titán
vicces lát amikor 670 SLI -re meg két ssd re tellik, de 2x2GB 1600Mhz es ram van a gépben
May the Force be with you!
-
icons
addikt
Nem. Még soha semmi nem futott nekem FullHDben, mert nincs hozzá elég jó gépem
1 perces néma csend.Ha harmadolja az FPSt, akkor kapsz 30at.
A lényeget én sem értem, de tekintve hogy ebből csak flame war lesz, csőő skacok, én leléptem!
További sikeres kézikamarázást! -
kovsol
titán
válasz deicide #1178 üzenetére
Jó a 16 az már túlzás tényleg ha csak játszik az ember, de 8GB az már jól jön, nálam már a Sracraft 2 is jajgatott 4GB rammal amikor elérte a 3,8GB -t a használt ram mennyisége. Nem azt mondom, hogy na most ezt minden megtölti, de kényelmesebben elvan a gép amikor játék alatt se kell kipucolnia a memóriát, hogy nehogy kiszaladjon, és a lapozófájl is kikapcsolható.
May the Force be with you!
-
LackoMester
addikt
Spoiler gyanús
Tegnap majdnem agyb@szást kaptam annál a lopakódós résznél, már kezdtem azthinni, h. SplinterCell- t tolok. A második szigeten jól megtekerik ( megint ) a történetet , jó gém.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
catar
csendes tag
A megvásárolható térképeket érdemes megvenni? Ha a rádiótornyokat nem aktiváljuk, akkor ezek segítségével láthatóvá válnak a sziget egyes részei? Van közte olyan, ami rejtett helyeket tár fel?
-
Jhonny06
veterán
válasz LackoMester #1181 üzenetére
Én meg egy olyan küldetést toltam, hogy Sam kezelte a géppuskát, én vezettem és be kellett menni egy táborba és szépen sorba felrobbangatni mindent. Annyi ellenséget ritkán láttam még és a végére jött a meglepi, hogy el kellett volna húzni, de beakadt a játék (konkrétan nem lefagyott, hanem nem tudtam kiszállni a kocsiból), most meg kezdhetem elölről, mert sehol nem mentett.
-
WongFeiHong
senior tag
Szépen megy tényleg. De falukban is ahol sok minden van? Mert nekem ott az egy 670-el még 40 se szokott lenni.
Amúgy stutteringre részleges megoldás:
xml fájlban a postfx-et false-ra állitom /más mintha a játék menüjében lowra nyomnám/ Igy már nincs microlag most már csak a sima fps dropok.
Boldog Mikulást!
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
-
Pocok256
veterán
válasz WongFeiHong #1184 üzenetére
Na most megkaptam én is a micro laggot a stuteringet és a fps dropot is :d Hála annak, hogy a 12.10 es catát 12.11b re frissítettem De cserébe kaptam min 30% plussz fps -t. De inkább lenne kevesebb fps em mint stutteringem és micro laggom fps droppal
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
mikromanus
veterán
Vicces kis bázisfoglalósdik voltak. Szépen halkan felmérem a terepet, "megfestem" az ellenséges rosszarcokat, csendben közel osonok, kiiktatom a riasztót, elkezdeném levadászni őket nyílpuskával... Aztán hátulról rámveti magát egy tigris és játszani akar. Aztán rájön, hogy éhes. Mindezt persze egy kisebb szigetes részen, ahol szinte csak az ellenséges hadálláspont van. Mondjuk azt hiszem a tigrisek jól úsznak, de ebben a játékban ez nem jellemző rájuk, nem? Főként nem cápától hemzsegő tengervízben. Ez a halkan megközelítem és megesznek közben a vadállatok mondjuk előfordult már párszor. Meg olyan is, hogy a kóbor vadak megtisztították az egész bázis mire rászántam volna a támadásra. "Tiger vs 5-10 pirates=> tiger wins. Fatality!"
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Jhonny06
veterán
válasz mikromanus #1187 üzenetére
Nekem olyan volt bázisfoglalásnál, hogy sniperrel kb. 200 méterről bemértem a terepet egy hegyről, már indulnék, erre megláttam egy tigrist és mind az 5 katonát levadászta. Vicces egyébként, hogy mennyire nem tud az AI mit kezdeni ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Jhonny06 #1188 üzenetére
Én se nagyon tudok mit kezdeni vele többnyire. Beleeresztek egy tárat közvetlen közelről, bírkózok vele, megkarcolom párszor a machetével, aztán meghalok. Mi a hatékony ellenük? Shotgun? Esetleg valami bomba? Vagy egy böszme nagy rakétavető? Vagy a mutogatott böszme nagy világháborús ágyúk működőképes változata?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
torma1981
veterán
válasz mikromanus #1189 üzenetére
Sima alap LMG. Elég hamar megfekszik tőle. Assaultból lehet bele bőven lőni.
-
Jhonny06
veterán
Fejre kell célozni, amúgy elég esélytelen. De ha már majdnem meghalsz, gyorsan Q és lehet folytatni.
-
Ghard
őstag
Sárga növényből csinálj olyan elixirt,amitől nem támadnak meg a vadak,aztán 3 nyíl elég neki. Elég fura lesz,mert ugyan ugy neked megy, csak épp sebezni nem tud,fel akar majd lökni
Rengeteg apró hibája van a játéknak,a craft rendszer is jó lenne,de a menü kezelése nagyon nehézkes.
A bázisirtás jó poén, de mikor kilométerekről lövök le egy ellenfelet íjjal vagy hangtompítós sniperrel és észreveszik, az összes tudja pontosan hogy honnan lőttem és azonnal csordában megindulnak felém. Persze nem vagyok detected,és jár az 1500xp ha levadászgatom őket felém futva,de ez akkor is zavaró. -
Jhonny06
veterán
válasz boogie84 #1194 üzenetére
A full maxhoz meg kell csinálni a vadászós küldetéseket is, amik között van pár izgalmas, úgyhogy szerencsére nem csak monoton térképen kikeresős vadászásból áll a dolog. Meg sok olyan craft van, ami egyáltalán nem fontos a játékban. A pénztárca kell, meg hogy 4 fegyvert vihess + sok ammo, de pl. ilyeneket meg se csináltam, hogy lángszóróhoz nagyobb palackot tudjak vinni, van rpg-hez több rakétát, stb.
-
Ghard
őstag
Na igen a lángszóró, zöld füvön szépen terjed a tűz...
-
Jhonny06
veterán
-
romero28
senior tag
shotival 2 lövés közelről és fekszik a cica vagy a lángszóró is elég hatékony ellene . igaz ez a medvék esetében is pörkölést nehezen viselik .
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz romero28 #1199 üzenetére
Igen, talán a shoti a legjobb állatok ellen, főleg majd ha megkapod a signature weapons-ok közöttit, az bárkit/bármit kiterít egy lövésre.
Aki most kezdi a játékot, annak viszont tanácsolom, hogy ne költsön sokat fegyverekre az elején, mert én pl. elbasztam a nagy nehezen megszerzett $1800-omat (a játék elején ez nagyon sok, de úgy általában se kevés) egy sniperre, amit szó szerint 2-3 perccel később megkaptam volna egy vadászós küldetésben. Nem kicsit fogtam a fejem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor