Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Sziasztok! Vagy egy kis egyesületünk; évekkel ezelőtt készítettem hozzá egy oldalt a FB-on. Sajnos most kiderült, hogy csak én (admin) tudok az oldalon megosztani szöveget, képet, stb. Pedig fontos lenne, hogy az egyesületi tagok (sőt, mások is) megtehessék ugyanezt. Elég sokat keresgéltem a beállításoknál, de nem találtam meg. Kérek szépen segítséget!
-
goom
senior tag
Beállítások... és ott? Oldal-szerepek? Jól fordítottam? Nekem magyarul van, és én is csak magyarul tudok, sajnálom... Nem találok ilyent.
-
goom
senior tag
válasz busman #31623 üzenetére
Nem tökéletes, nem hosszútávú, de valamelyest megoldás, ha a hirdetés jobb felső sarkában kiválasztod a törlését. Én mindig "már megvettem" variációt választok (ami pedig sokszor egy ökörség). Aztán ezt tolom legalább 6-7-8 hirdetésnél. Akkor egy ideig békén hga (most is pont így állok). De aztán ha úgy tetszik neki, kezdi újra... Ewan...
-
goom
senior tag
Van egy általam kezelt oldal. Ha oda felteszek egy posztot, szeretném megosztani egy Eseménynél. Merthogy az Esemény résztvevői, érdeklődői nem feltétlenül azonosan az oldal követőivel...
Hogyan tehetem ezt meg? Korábban volt rá lehetőség, amit nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest