Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz totron #30253 üzenetére

    Á, ne gondold. Nekem olyan kéne, amiben a csövek tömítőgyűrűvel vannak berakva és a csövek között egy rögzítő csavar tartja össze. Mutatok képet, hogy láthatóbb legyen.

    Ott van a körben a kérdéses terület.
    Amit kaptam az eladótól abban pedig a két csövet menetesen kell behajtani és hollanderrel rögzíteni. Itt van róla kép

    Az enyém alá nem mászok be hogy leolvassam a számát, de amit vettem, annak az azonosítója 9626294530. Azt gondolnám, hogy ez alapján lehet tudni a bekötést. De nem, mert a legtöbb helyen erre a számra valóban ilyen menetes bekötésűt talál, de vannak olyan alkatrészek, amire ez a számsor van préselve, mégis olyan bekötése van, mint annak most az én autóm alatt van :F Őrület ez, sajnos csak akkor lehet egyértelműen megmondani hogy jó-e, ha személyesen látod. Sajna azzal nem voltunk tisztában hogy többféle bekötés van, azt gondolná az ember hogy ugyanabban az évben készült autók ugyanolyan kormányművel jönnek ki a gyárból. Feltételezve persze, hogy az övé is valóban ugyanabban az évben készült és ugyanúgy ráncfelvarrás utáni volt, ahogy állította.
    A lényegen nem változtat, azt mondta nem gond, nézze meg a szerelő, és ha nem jó, visszaveszi. De mivel nem tudom használni, számomra lényegtelen hogy működik-e vagy sem, nekem nem jó. Fel kéne jelenteni, de nem tudom a lakcímét, csak a telefonszámát, meg a face profilját. Meg kérdés, hogy ez minek minősül?

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák