Új hozzászólás Aktív témák

  • BaTMaN096

    újonc

    Sziasztok!
    Abban kernem a segitsegeteket, hogy a tegnapi nap folyaman kaptam egy e-mailt a facebooktol, hogy meg lett valtoztatva a jelszavam, amit nem en csinaltam.
    Ezt kovetoen az e-mailben rakattintottam, hogy biztonsagosabba teszem a fiokomat, ami utan atirtam a jelszavamat, majd visszaleptem.
    Visszalepesemet kovetoen kijelentkeztem az osszes helyrol, ahol be voltam jelentkezve ( csak a sajat telefonomat mutatta), majd utana megprobaltam visszalepni, azonban a telefonszamomra nem kuldi el a biztonsagi SMS-t. A telefonszamom jol van megadva, az biztos.
    Azota a fiokom nem elerheto sehol, kaptam is rola emailt, hogy ameddig nem teszem biztonsagosabba a fiokomat, addig a sajat vedelmem erdekeben nem lat senki, tovabba senki nem tud irni nekem.
    Tobbszor atirtam a jelszot, amit kovetoen kerte a biztonsagi kodot, azonban itt van egy olyan ful, hogy “Nem mukodik a dolog?”, erre ramentem majd kitoltottem a nevemet, a telefonos halozatomat, illetve azt hogy nem kapok kodot sms ben.
    Ezutan jott egy E-mail toluk, hogy velemenyuk szerint elmosodott a szemelyim, ezert emailben kertek arra, hogy valaszoljak az uzenetukre, majd csatoljam megint a szemelyimet. Ezt meg is tettem, de azota semmifele valasz nem jott toluk.

    Google-n utana neztem, de semmit nem talaltam nagyon errol. A fb. fiokomra pedig szuksegem lenne, rengeteg szemelyes “holmi” van benne, a fiok van vagy 10 eves mar nekem.

    Csak a ketfaktoros hitelesites volt megadva benne nekem.
    Ismerosoket nem jeloltem meg, hogyha feltorik a felhasznalomat, akkor ok igazoljanak engem.

    Mennyi ido mire valaszolhatnak az emailre, illetve ezzel igy egyaltalan lehet valamit csinalni? Kozvetlen elerhetoseget sem talaltam hozzajuk... sugo.. azt meg hagyjuk.

    32665 telefonszamot talaltam meg, de az sem segitett sokat.

    nagyon szepen koszonom a valaszokat!

    Balint

Új hozzászólás Aktív témák