Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    Sziasztok!
    Páromnak csak egy régi 4.4 adroidos telefonja van, asztali gépe nincs. Eddig ha privátot írtak neki, akkor asztali nézetre váltott, majd ott meg tudta nézni azokat. Két napja változott nála is a kinézet és azóta a a messenger ikonra kattintva az jön be hogy az oldal nem létezik. Próbáltuk a teljes asztali módot (tehát az m. nélküli facebookot), de az nem igazán jó ezen a telefonon.
    Egye fene gondoltam letöltöm neki a telefonjára azt a hülye messengert ha már ennyire erőszakosan azt akarják, (án magam sosem használtam, igaz asztali gépen nem is kell olyan alkalmazás) de mivel az meg felhasználónáv/ jelszó párost kért, kiderült, hogy azt már elfelejtette (mindig be van jelentkezve ha belép a facebook oldalra, így mivel sosem kellett megadni, ezért felejtette el) Jó, akkor kértem jelszóemlékeztetőt: megadtam a telefonszámot, de oda csak nem jött semmilyen sms. Úgy egy óra mulva a párom rájött a jelszavára, amit beírva egyszercsak bejött egy oldal ami olyan szöveggel kezdődött hogy "Küldtünk neked egy facebook kódot..." Tovább nem tudtam olvasni, mivel az sms értesítő kitakarta a többit. De valóban jött egy sms ami annyit tartalmaz, hogy "Facebook kódod:.." majd itt egy hatjegyű szám és egy pont után kisbetű.nagybetű egyveleg. Oké gondoltam ez majd kell valahova, neadjisten ez az űj jelszó. Csakhogy az sms elolvasása után visszatérve az alkalmazásba a fenti szövegről ugrott egyet és immár azt kérdezte kilépek-e mindenhonnan, vagy maradok belépve? Azt választottam, hogy maradok belépve. Ezután pedig ismét a felhasználónév/jelszó párost kéri, ahova hiába próbálok a telefonszám/ jelszó párossal belépni, a régi jelszót már nem fogadja el. De asms-ben küldött dolog sem jó hiába írom a jelszóhoz akár a teljes kódot, akár a pont előtti, akár a pont utáni részt beírni a válasz mindig "invalid.." A böngészübe továbbra is be van lépve így hálistennek facebookozni tud továbbra is, de privátot írni, fogadni ami miatt szenvedtem a délután továbbra sem.
    Szóval mi ilyenkor a teendő?

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák