Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz Nordik #24853 üzenetére
Nekem meg van adva, ha netán a Google authenticator nem lenne elérhető vmi módon, akkor SMS-t kapok, bár tény, hogy az sms alapú hitelesítés sérülékenyebb, mint a másik lehetőség. A Facebook és Google úgyis tud rólunk mindent
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
bigdady
nagyúr
Hali
Profilkép alá beírt hozzászólást tudok törölni? Vagy hogy ne lehessen csak likeolni?
Vagy ha leveszem magánra történik valami? Vagy csak borítót lehet levenni csak én-re?[ Szerkesztve ]
-
laktop
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy egy csoport tagja a jövőben ne olvashassa az új bejegyzéseket, ne láthassa az új fényképeket, ne szólhasson hozzá semmihez sem, de minden korábbi tartalmat továbbra is elérhessen, lásson, olvashasson?
Egy óvodai csoportról lenne szó, ahol a már nem óvodás szülőket kellene valahogy kikapcsolni a csoport jövőbeni életéből, de rengeteg élmény, fotó, bejegyzés van, amit továbbra is szeretnének látni.
Úgy gondolom, hogy a tiltás, vagy a némítás nem az igazi megoldás."- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Következő lenne a kérdésem. Van egy Facebook-om több mint 6 éve, ez a fő. Viszont , elég sok eladó cuccom van és elég sok csoportba be vagyok lépve ( Majdnem 100 ) , és ez idegesit. Gondolkodtam hogy csinálok egy másikat, amin csak a csoportokba lennék belépve és ott eladnám a cuccaimat . Szerintetek, ha csinálok egy másikat, mennyi az esély arra, hogy le tiltanak? Akár azt, akár a fő profilomat.
Köszönöm.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz laktop #24861 üzenetére
Üdv,
Szerintem, erre a legjobb megoldás az lenne, ha lenémítanád a kívánt tagokat:
Hogyan tudok átmenetileg némítani bizonyos tagokat egy olyan Facebook-csoportban, amelynek adminisztrátora vagyok?Szerk.:
Így látják ugyan a tartalmakat, de nem tudnak rájuk reagálni, és sokan valószínűleg majd kilépnek. Amúgy, miért baj ha látják a továbbiakban is a csoportot?[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet beállítani azt, hogy idegenek ne tudjanak üzenetet küldeni? Tehát, hogy a profilnál eltünjön az üzenet lehetősége?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
sziasztok! az előfordulhat, hogy a nagy törlési hullám után, factory resetet követően sem tud belépni valaki az újonnan regisztrált fb profiljába (i8 a telefon)? köszi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pokers
senior tag
Sziasztok!
Hozzáértő facebookozókat kérdezném, hogy az normális, ha a frissen létrehozott profil nem elérhető adategyeztetés miatt???
Tegnap délután az asszony eldöntötte, hogy regisztrál a munkája miatt. Létre is lett hozva egy teljesen friss email-el a profil, majd elkezdte kitölteni az általa szükségesnek vélt adatokat.
Este, mikor újra bejelentkezett, hogy akkor elkezdi bejelölni az ismerősöket, a másodiknál felugrott az adja meg a telefonszámát ablak. Innen sehogy sem engedett tovább menni, hiába jelentkezett ki, majd újra be.
Végül megadta, jött is sms-ben a kód, beírta, majd egy újabb képernyő, hogy töltsön fel magáról egy képet, hogy ellenőrizhessék, valóban ő van-e a profilképen. Újra feltöltötte a profilképet, majd közölte a facebook, hogy köszöni szépen, az adatok ellenőrzését megkezdték, majd jelentkeznek.
Azóta nem lehet belépni a profiljába, kiírja hogy az adatok ellenőrzése folyamatban, addig nem használhatja a facebookot.Belefutottunk valami adathalász hekkerkedésbe, vagy ennyire paranoiás lett a facebook??
Anno vagy 5 éve én magamnak csináltam kamu profilt, akkor simán megadtam az email-t jelszót és azóta is tudom használni a profilt.
-
pokers
senior tag
válasz krizmo_ #24872 üzenetére
Van tapasztalat, hogy meddig kell várni türelmesen?
(#24873) kidnou
Igen ugyanazt a képet töltötte fel, mint a profilképe, mert az egy családi képből kivágott rész.
Mivel bizalmatlan az ember, igaza van az asszonynak, hogy nem töltötte fel a teljes képet a családról, amin a gyerekek és én is rajta vagyunk.Szóval ilyen az, mikor két bizalmatlan ügyfél találkozik. Kitiltja a facebook
-
Roland0621
újonc
Sziasztok!
A facebook profilom mellé regisztráltam egy oldalt, ahol a munkáimról készült fotókat szeretném megosztani. Ezzel kapcsolatos észrevétel, hogy az ide feltöltött bejegyzésekben nincs opció személyeket megjelölni. Van erre külön beállítási lehetőség?
-
generaltoti2
tag
Sziasztok.
Egy marha idegesítő problémám van.
Az ismerőseim képeit beleértve profilképeket látom és megnyithatom gond nélkül. Ellenben azokat akiket nem ismerek illetve szeretnék megjelölni macerásan találom csak meg mivel a profilkép megnézésekor egy Támogatás kérése vagy személy jelentése gomb ugrik fel minden esetben.
Első körben az adatvédelmi beállításokra gondoltam. De a párom illetve a tesóim appjában ilyen probléma nem áll fent. Ugyar arra a személyre csak az én profilom nem reagál. A helyzet asztali böngészővel is azonos. -
Nozy82
tag
válasz generaltoti2 #24877 üzenetére
Erre a megoldás engem is érdekel, mert ugyanez a problémám, amit írtam ide is, de megoldást nem kaptam rá.
Annyit tudtam csinálni, hogy egy jóval régebbi facebook alkalmazást telepittem és azzal működik, de ha frissitem, akkor újra előjön ez a probléma... -
klaszlo85
újonc
Sziasztok,
az alábbi problémával kapcsolatosan kérem segítségeteket:
Hetek óta használtam egy új fb fiókot, ahol tegnap bejelöltem kb. 13 ismerőst, akik vissza is igazoltak és nem volt semmi gond. Ma, ahogy felkeltem, és ide jöttem a géphez, az az üzenet fogadott belépésnél a fb-on, hogy gyanús tevékenységet észleltünk a fiókjában, és kért tőlem egy képet, amivel igazolhatom magam.
Fel is töltöttem, és az az üzenet jött, hogy majd értesítést kapok az ellenőrzés után, viszont addig zárolva van a fiók.Mi történhetett? Semmi gyanús tevékenységet nem végeztem benne, rendeltetés szerűen használtam teljesen.
Valamint ilyen esetben meddig tarthat a fiók zárolás?
Köszönök minden hozzáértő választ![ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet eltávolítani a Messengerből/chatlistámból egy olyan tagot, akinek nincs már facebook fiókja ?
A facebookot PC-ről böngészővel használom .
Üdv.
Astra
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott személy oldalán hol tudom megnézni hogy milyen tevékenységeim vannak ott? Törölni szeretném minden "lájk + hozzászolás"-saimat annál a személynél
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy tabletem és telefonom is, mind két gépen használom a Fb-ot.
Megoldható az valahogy, hogy az egyik eszközön már elolvasott üzenetek a másik készülék ne dobja fel olvasatlan üzenetként?Thx
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
pokers
senior tag
válasz krizmo_ #24875 üzenetére
Most már ott tartunk, hogy le van tiltva a profil
Kb 3 napja elküldte az asszony a beszkennelt személyiét is, hogy bizony ő ő.
Nos azóta is csak várunk.És akkor már minden SZEMÉLYES infó ott van a facebooknál, a telefonszám, email, személyi másolat, ennek ellenére tiltólistán van.
Hogy a büdös pi**ába tesz tiltólistára egy pár órás regisztrációt???
Persze elérni senkit nem lehet, csak ilyen-olyan "form"-okat küldözgethetsz, amikre botok küldik a sablon válaszokat, már ha egyáltalán küldenek valamit is.Komolyan emberek, erre a tetves qrva anyja facebookra gerjed a társadalom, és éli rajta az életét?
Persze a rengeteg kamu celeb ott reklámoz minden sz@rt, azért nem kap tiltást, hogy nem is ő van a profil mögött, hanem valaki más kezeli.Szóval most is bebizonyította, hogy nem hiába rühellem a "fészt"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pokers #24887 üzenetére
Írtam privátot, van némi gond a hangnemmel...
Szerk.:
Korábban ezt írtad:
"Anno vagy 5 éve én magamnak csináltam kamu profilt, akkor simán megadtam az email-t jelszót és azóta is tudom használni a profilt."Mit értesz az alatt, hogy kamu profil? Van egy rendes profilod is mellette?
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen megoldás arra, hogy ne lássak politikai hirdetéseket Fb -n?
Iszonyatosan irritáló, hogy már nem csak utcán, hanem itt is orrba szájba kapja az ember mindenféle irányból...
(Mellesleg nem lájkoltam, nem követek semmilyen politikust/pártot sem.)Köszi a választ.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pokers
senior tag
válasz krizmo_ #24888 üzenetére
Bocs a súlyosabb hangnemért, de nem szeretem az ilyen "ügyfélközpontú problémakezelést", amit a facebook folytat. Továbbá esélyét nem látom, hogy az asszony regelni tudjon, mert ezek után gondolom fekete (vagy legalább is figyelő) listára került a neve, és telefonszáma.
Csak azt nem értjük, miért. És ezért dühös az ember, hogy nincs senki, akitől ezt meg lehetne kérdezni.Csak hogy értsétek a problémám, feleségem a közoktatásban dolgozik, és sajnos a társadalom, benne a kedves szülők eljutottak egy olyan szintre, hogy képtelenek felnézni a telefonjukról az orruk előtt lévő faliújságra, hirdetőtáblára és elolvasni, hogy mit kérnek a nevelők a szülőktől. Ami nincs fent a facebookon, az a szülők számára nem létezik.
Ezt megelégelve döntött úgy a feleségem, hogy akkor beadja a derekát és ő is regisztrál, hogy a kedves szülőkhöz eljusson az információ.Ami az én kamu fiókomat illeti, a velem azonos hobbit űzők tudják ki van a név mögött, (persze nem az igazi nevem van megadva) anno csak a fotók, videók megosztására hoztam létre. Mellette nincs rendes profilom, mint írtam korábban, én nem szeretem a facebookot, regelni sem vagyok hajlandó valós adatokkal.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Egyik kollégámnak nem működik a csoportokon belüli keresés. Bármit ír be, egyszerűen nincs találat. Eddig működött neki, pár napja van ez. Engem kért meg hogy segítsek de fogalmam sincs mi lehet ez, mert nálam ugyan abban a csoportban, ugyan arra a szóra van találat, neki meg nincs.
Van valami ötlet hogy mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
Tatejka84
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e de talán.
A problémám az, hogy több facebook oldalt is kezelek és ezeken szeretnék remarketinget csinálni, a képpontból most csak egyet enged, így a többi oldalon nem tudom elkészíteni a remarketing célközönséget.
Nincs valami ötlet esetleg?
Köszi
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pokers #24891 üzenetére
Ezt az űrlapot küldjétek be: Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, arra kérünk, add meg a következő adatokat, hogy ki tudjuk vizsgálni.
Azért kérdeztem rá a kamu profilra, mert az is okozhat gondot ilyen esetekben.
[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz krizmo_ #24896 üzenetére
Köszi, ezt küldtük el, csak az angol nyelvű oldalról. De akkor megpróbáljuk erről is, hátha.
Épp ma reggel mondta a feleségem, hogy akkor hozzunk létre újat, mert a szülők már türelmetlenek
De mondom hiába, mert valszeg a neved fekete listára került, és ha még egyszer megjelenik a rendszerben egy ugyan olyan nevű új profil, nagy valószínűséggel azt is le fogja tiltani. Csak tudnám miért...Semmi köze nincs a kamu profilomnak az övéhez, max annyi, hogy egy pc-ről (egy ip-ről) jelentkeznénk be. De ezt nem gondolom, hogy probléma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest