Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha valaki be-tag-elt engem egy foton, és törlöm a tag-et, akkor arrol kap jelzést aki feltöltötte?
illetve hol lehet beallitani, h aki nem ismeros, az semmit se lasson?
( allaskeresest szeretnék kitenni, benne portfolioval ... nem'tom nem uti-e egymast a ketto)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Arcképgyáros
Az ott lévő beállításokat valahova be fogják tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Chrystyn
tag
Sziasztok ! nekem olyan kérdésem lenne,hogy lehet azt állítani ,hogy akinek az ismerőse lettem,az ő ismerősei ezt nem lássák? Konkrétan csak azt szeretném ha nem jelölgetne mindenki(új a profilom és nem akarok mindenkit az ismerőseim közé)
A PC verzióra gondoltam ahol a oldalt lehet látni,hogy kinek hány ismerőse lett... -
titán
Az általam kedvelt oldalak beállításait hol találom?
-
unravel
őstag
Ha valakire Unfriend et nyomtam, az nem tud újra barátnak jelölni ugye?
¯\_(ツ)_/¯
-
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz dani0113 #24517 üzenetére
Én nem akarok negatív lenni, se senkinek elvenni a kedvét
De itt hiába vár bárki is régi accra, és az ios fb appra már jött azóta frissítés, azóta sem jó senkinek, tehát erre is hiába vár bárki
3 hetes történet, nincs olyan hiba amit ennyi idő alatt nem lehet visszaállítaniEzt el kell engedni, ez van, ez történt
Van akinek új fb reg, van aki jobban járt, és megússza egy telefon FR-rel
Egyik sem kellemes, de el kell fogadniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha valakit a szűrt üzenetek közé tettem "üzenetek figyelmen kívül hagyása" akkor hogyan tudom visszatenni a többi üzenet közé?Van olyan opció,hogy válaszolok,akkor,de nincs más lehetőség?
Köszönöm!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bandus
veterán
válasz enginev3.0 #24518 üzenetére
szerintem abbol egyertelmu a hiba, hogy akinek mar feloldottak az accountjat az sem tudja hasznalni az appokat. elobbutobb helyre kerul szerintem minden.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz bandus #24520 üzenetére
ugyanakkor simán benne van, hogy nem javul meg sosem, szóval csináltam én is egy új regisztrációt. másik emaillel, de minden adat valós, név, profilkép ugyanannak beállítva. de ami a leginkább meglepő, hogy telefonról (i7) is simán működik a fb app és a messenger is. nem volt nekem korábban telefonszám beállítva, lehet, hogy ez a kulcs.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
senior tag
Beadtam a derekam... Megcsináltam a gyári visszaállítást,mert szívás volt nagyon így, főleg az üzleti dolgok miatt is.Először próbálkoztam icloud mentéssel,de ugyanúgy rossz volt,viszont utána újként beállítva tényleg működött már az app. Igaz,hogy órák óta már a visszaállítással szívok + az Apple Watchot is formázni kellett,de legalább most már működik,beszarás..
iPhone 13 Pro 128GB
-
LendvaiFeri1
addikt
Még mindig semmi...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Truman
senior tag
Facebook ligika.
Regisztráltam keresztfiamat pár napja. De nem volt idő fényképet feltölteni.
Ma be akartunk lépni, asszongya' a hülye: Gyanús tevékséget észletünk a fiókkal kapcsolatba. Elenőrzés céljából töltsek fel róla egy képet. De mi a francal akarja összevetni, mikor egy darab kép nincs még róla sehol?[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
catroot
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24523 üzenetére
99%, hogy már nem is lesz semmi.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
matyi19
őstag
válasz dani0113 #24522 üzenetére
Hello,
Én sem vártam tovább és ma megcsináltam.
HR előtt én beállítottam az iCloud-ban, hogy szinkronizálja a fotókat, üzeneteket, névjegyet, jegyzeteket jelszavakat így miután bejelentkeztem a fiókba HR után ezek mint vissza lettek töltve.
Csak az appokat kellet újra letölteni meg a telefon beállításait megcsinálni ami előtte volt.
FB, Messenger app újra működik.
Biztonsága kedvéért csináltam most is egy biztonsági mentést a laptopra, így ha lenne valami vissza tudok jönni erre a pontra... -
gzbotii
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #24528 üzenetére
A FB saját fizetőeszközt vezet be témájú hírnél fejtegettem egy fórumtársnak, hogy melóban valamilyen szinten üzleti kapcsolatban is vagyunk velük...nem kevést pénzt égetünk el nálunk, de így is 0 support. Akkor Gipsz Jakab mit várjon? Na, kb ezt
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Regisztráltam egy új, kamu facebookot. Régi alibi email cím, új név, üres adatlap, telefonszámot olyat adtam meg ami semmilyen korábbi online tevékenységhez nem volt használva.
Mi alapján dobálja be az algoritmus az előző profilomrol az ismerősöket?yo
-
kenny123
addikt
válasz gzbotii #24534 üzenetére
Facebook app törölve lett azóta, meg minden. :/ Nem amúgy, önszántambol tavoztam a ban előtt, csak aztán rájövök hogy volt 1-2 fontosabb fórum / csoport amit nem tudok jelenleg mellőzni. Politikát már régen feladtam.
De azért vicces hogy írok egy teljesen alap, normális posztot xy orszagban dolgozó magyarok oldalára, és rögtön befenyít a Facebook.[ Szerkesztve ]
yo
-
dome29
aktív tag
Sziasztok
Tud már valaki valamit az iPhone készülékekről való Facebook app belépésről?Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Arcképgyáros
válasz Hegyirabló #24537 üzenetére
Én az ismerőseim között nem tudok keresni.
-
krizmo_
Topikgazda
Nálam is ilyen, majd helyreáll, valószínűleg csak átmeneti bugról van szó...
-
Hegyirabló
veterán
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
k-adi
nagyúr
nemrég bannoltak, most már képek sincsenek... ejj ejj....
-
Joker88
őstag
sőt, az Instagram sem...
#endoftheworld
In loving memory of Garrett Lockhart
-
catroot
veterán
Ezért nem kell visszaregelni és nincsenek ilyen gondjai az embernek!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
k-adi
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #24548 üzenetére
ok nélkül tiltott
hmm.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest