Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz malnabokor #23450 üzenetére
Üdv,
Ez magától áll át, te nem tudod megváltoztatni, nem opcionális... Az egyetlen megoldás, hogy türelmes vársz.
#23445 StLui
Nagyon szívesen![ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz krizmo_ #23451 üzenetére
Ez így biztos? Tudtommal 2018 január-február magasságában történt a váltás (2017 óta tesztelik), és jó ideje nem láttam már más oldalt négyzetes logóval.
(viszont köszönöm szépen a gyors választ! )köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz malnabokor #23452 üzenetére
Az is lehet, hogy beakadt valami és emiatt nem vált át, de sajnos ilyenkor sem tehetsz sokat.
Előfordul más oldalaknál is, hogy ilyen. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni. Olyan problémám volna, hogy megosztottam facen egy videot, amit valószinüleg valaki vagy valakik jelentettek. Nos a probléma nem is ezzel van, (bár hozzáteszem semmilyen erőszakos tartalmat nem tartalmazott.) hanem azzal, hogy tiltottak. Jelenleg ez van: [kép] A problémám ezzel az, hogy én sosem állítottam be a telefonszámomat, tehát ergo nem is értem miért ezt adja be. Így konkrétan esélyem sincs visszaszerezni a fiókomat, pedig sok fontos beszélgetés és fotó van amit szeretnék elérni. Illetve próbálkoztam másféle bejelentéssel is, volt már barátokkal való azonosítás, meg alternatív email cim, jelszó változtatás, de akármit is csinálok, mindig az sms-re tér vissza. Mit tudok tenni? A válaszokat nagyon köszönöm!
-
ScomComputer
veterán
Hali....segítsetek már nekem,kaptam a fb-től egy levelet,hogy nem a saját néven vagyok fenn igaz már 10 éve ezt használom mindenhol...
Azonosítsam magam,töltsem fel a szig-at..mi van ez most mi...
Köszi szépen! -
kidnou
őstag
válasz ScomComputer #23460 üzenetére
Személyidet töltsd fel nekik, neved látszódjon, többi adatot kitakarhatod. Lehet ez ellen háborogni, de amíg ezt nem teszed meg, nem fog beengedni
-
ScomComputer
veterán
Megoldódott...magánszemély csak saját néven lehet fenn,azt írták,lett egy hiv.oldal és kész,gondolom a másikat törlik...
Köszi az infókat... -
kidnou
őstag
válasz zsolti72837 #23462 üzenetére
Igen, az is kell
-
amdboy
senior tag
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Az androidos Messengerben nem lehet HD-ban videókat küldeni? Haverom Iphone-ról tud, és neki van is ilyen opciója, hogy beállíthatja, hogy mekkora felbontásban küldje, nekem pedig nincs. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Jakesz #23468 üzenetére
Üdv,
HD videó feltöltése android alapú alkalmazáson:
Jobb felső sarok -> Majd beállítások és adatvédelem -> Beállítások-> Görgess lefelé, és koppints a Médiatartalmak és névjegyek pontra. ->Koppintással válaszd ki a Videók feltöltése HD minőségben lehetőséget.Szerk.:
A videó feltöltés HD minőségben mostanában nem igazán akar működni asztali verzión sem...[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz krizmo_ #23472 üzenetére
Ez a Facebookon van így, de a Messengert kérdeztem.
Akkor az androidos verzióban ez nem elérhető már, pedig korábban emlékszem rá, hogy be lehetett állítani egy videó felbontását elküldés előtt. Cukkerbergéket lehet zavarta, hogy ez sokkal több tárhelyet foglal el a szerveren, ezért elvetették. Pedig nem ártana fejlődni, mert ennél a mozgó pixelhalmaznál, amit videónak neveznek, kb az összes konkurens chatapp jobban teljesít. -
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
gergo5991
őstag
sziasztok, valaki megtudná mondani kérem, miért nyilnak egymásra a chat ablakok facebookon böngészőben google chromeval? haverok accountjával az én gépemen egymás mellé nyilnak, igy tudnak egyszerre több emberrel is chatelni de nekem mindig keresgélnem kell a képen látható listán kivel szeretnék irni.
bármit próbáltam képtelenség hogy egyszerre akár több chat ablakot is nyitva tudjak tartani
képitt található a problémám más is találkozott vele, valaki irta erre hogy ez egy uj feature tesztelgetés.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello! Titkos csoport adminisztrátoraként meg tudom oldani, hogy a tagok ne tudjanak meghívni senkit, csak én? A meghívásokat én hagyom persze jóvá, de nem akarom, hogy tudjanak meghívni. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
flash-
veterán
facebbookhoz van bármi statisztikai kiegészítő,app,bővítmény,bármi?
pl ami kilistázna ilyeneket hogy kik azok akik a legtöbbet lájkolták a képeimet, stb..?
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de androidos készülékre szeretném a messenger programot telepíteni, viszont problémába ütköztem.
Mivel nincs facebook fiókom (és egyelőre nem is tervezem regisztrálni magam), de szeretném az ismerőseimmel messengeren is tartani a kapcsolatot, ezért fel szerettem volna telepíteni a telefonomra a messenger applikációt.
A telefonszámommal hoztam volna létre új fiókot és ekkor a program küldött volna egy ellenőrző sms-t a telefonomra. Ez nem érkezett meg még többszöri próbálkozásra sem. Kb. a 10 próbálkozás után az alábbi üzenetet írta ki a messenger:"the action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed"
Értem, hogy mit jelent, de hogyan lehetne a tiltást feloldani és végre megkapni azt a nyavalyás ellenőrző sms-t?
Előre is köszönöm a segítséget
-
k-adi
nagyúr
hello
már megint kezdi az androidos messenger app (auto playappstore frissítés alapján legújabb verzió van meg), hogy késnek a push értesítések... csak akkor "jönnek meg" mikor belépek az app-ba és akkor betölti, felcsatlakozik, frissít a chat/messenger....
ja és hívni se tudnak messengeren, nem csöng ki (kapcsolódás.... kapcsolódás.... ezt írja ki a másik félnek)
nektek mostanában jó ?[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Esetleg ezt próbáld meg feltenni: Messenger Lite
És is ezt használom és nincs vele semmi gondom, sajnos nem hiszem, hogy a Messengert innen vissza tudod hozni.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Igen, sajnos a Lite-hoz valóban kell Facebook fiók. Viszont a sima Messengerhez nem. (Nem logikus...)
Várj ~24 órát a legközelebbi próbálkozással. Töröld majd tedd fel újra az appot, hátha mégis sikerül. Ha nem kapod meg egyből az ellenőrző sms-t várj türelmesen, mert a sokszori próbálkozást nem szereti a rendszer.
-
MadGame
senior tag
Azt meg tudom valahol nézni, hogy melyik csoportokba küldtem el a jelentkezésemet?
Régen volt ilyen funkció, de most nem találom. -
krizmo_
Topikgazda
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy FB fiókot létrehozni magamnak, hogy messengeren tudjam tartani azon ismerőseimmel a kapcsolatot, akiknek nincs viber-ük.
Hogyan kell beállítanom a profilomat, hogy
- engem senki ne lásson, csak akit én megjelölök ismerősként és visszajelöl,
- keresésre se hozza fel az adatlapomat senki ismeretlennek,
- ne hozza fel senkinek, még az ismerőseimnek se a posztjait, idővonalát, képeit, videóit, stb.Kizárólag messenger kommunikációra szeretném használni a fiókot, nem vagyok semmilyen egyéb infóra kíváncsi, és engem se "zaklasson" senki ismeretlen, semmivel.
Sajnos a messenger mobilapp-ra történő regisztrációm kudarcba fulladt (feljebb olvasható).Teljesen ismeretlen terület számomra a FB, ezért kérem, hogy pontos menüpontokat, útvonalakat adjatok meg, hogy mit, hol, mire állítsak, ha egyáltalán lehetséges a fenti beállításokat eszközölni.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR