Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoIstvan #1470 üzenetére
Ezt lájkoltam Pisti. Laci ezt mondtam telefonon pár napja. Gondolom nem veszed rossz néven, hogy ezt írom, de pont arról van szó amivel érveltem neked. Megértem amit mondtál. Pár ember többször megforogna egy futamon, de így meg beigazolódik amit mondtam. Többen mennek el, mint amennyinek nem tetszik a fsone. Tényleg kellene beszélni, mert még a végén 8-an maradunk a nyitányra. Nem gondolom, hogy csak azokat kellene okolni akik elmentek. Illetve a legfrissebb letöltéssel sem működik a kers drs. Hiába mentem el a pluginom, amit én szeretnék látni, akkor is marad a betöltött. A drs-em későn záródik, úgy 2-3 seccel. Ebből galiba lesz. Vasárnap elvileg futam, de 5 embernek ha rendesen megy a mod, a kukában pedig ott hever egy megválasztott, letesztelt, ugyan nehéz, de még le is festett stabil mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest