Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Maxxxim #36499 üzenetére

    Volt tényleges GMG saját kliens is.. vagy 10 éve. :D Ugye a GMG úgy indult, hogy a megvett játékokat be lehet cserélni, ehhez saját kliens kellett, saját Securom DRM-el.

    alt="" title=""

    Ez Capsule néven futott 2010 tavaszától, majd Playfire játékos közösségi oldal 2013-as megvétele után Playfire névre keresztelték, majd beszántották az egészet 2017 elején. Elvileg a Playfire kliens még mindig működik, benne a Capsule korabeli játékokkal, de gyakorlatban már nem biztos hogy csatlakozik. Pár éve még a Direct2Drive/Gamefly és az Impulse/Gamestop kliensek is még működgettek, aztán nem. :(

    SenorGrande: Már a 2013-as váltás után is inkább mint független barátgyűjtő, és játékra vert idő számláló eszközként tartották a Playfire klienst, de akkor talán még volt egy fél marék játék amit meg lehetett venni oda. Ekkor már talán "DRM free" címkével, mert a Securom-os beváltás teljesen befuccsolt. :) De 2016-17-re biztosan nem maradt semmi amit oda lehetett volna venni, kizárólag Steam és MMO klienses kulcsokat árultak.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák