Új hozzászólás Aktív témák

  • MoVieFaN

    tag

    válasz reelc #23946 üzenetére

    Bocs reelc, nem neked, inkább a PC Guru és a kódbeváltósdi margójára...

    Évek óta nem vásároltam nyomtatott újságot, elkapott a nosztalgia. Megvettem, de kár volt. Az újság címlapján nincs feltüntetve, hogy regisztráció és kódbeváltás kell magához a Steam kódhoz is (ügyesen csak ennyi, ami alap minden Steam játéknál: "A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges"). A többi csak kibontás után látszik. Regisztráltam, de a chapta ellenére a profilok jóváhagyása kézzel megy (állítólag a spammerek miatt). Viszont ez a profil jóváhagyása dolog már több mint fél napja nem sikerül nekik, enélkül meg a kódbeváltás sem megy.

    Tegnap este lett volna egy kis időm, mondom kipróbálom a laphoz kapott teljes játékot (Shadow Tactics), de az egész procedúra működésképtelensége miatt annyira felhúztam magam, hogy megvettem helyette inkább Groupees-on 6 USD-ért a játékot.

    2018-ban mit szerencsétlenkednek kódbeváltással, ami nem is megy?
    Ez nem szolgáltatás, egy kódbeváltás funkció mögé minimum elvárnék egy 7/24-es külön rendszert.
    Mellesleg az oldalukon a fórum tele van kínai karakterrel, topikokkal, ezek szerint a spammerek tudnak regisztrálni, csak én, a vásárló nem. Persze emailre sem válaszoltak tegnap óta, felhasználói kommunikáció nulla. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

Új hozzászólás Aktív témák