Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz echterion #138279 üzenetére
Engem az egész sorozat hidegen hagy, viszont a barna törpön meglepődtem.
Tudom én, hogy ez csak fantasy. De a hegy gyomrában mitől védi őket a pigmentáció? Vagy annyira a történelem elején járunk, hogy most költöznek be a szavannáról a hegybe?
Erre kaptam egy olyan választ, hogy ahogy dark elfek léteznek, úgy a törpöknél is van ilyen, csak a dark elfek is inkább szürkés lilás feketék, nem pedig barnák.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest