Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Szegény groupees lehet bezárnak majd, vagy de hogy valakit megölnek az biztos
Next PC Upgrade: 2022
-
bul07
nagyúr
válasz Crytek #87202 üzenetére
Vagy steam-el letiltatják a kulcsokat, és eltávolítják a profilokból is
Én is aktiváltam már csomó játékot majd kiderül hogy mi lesz
De volt pár kulcs ami hibás volt, nem felhasznált hanem hibásnak érzékelte
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fuwiradis
aktív tag
válasz eszement24 #87201 üzenetére
azokra gondoltam, akik a kisebb csomagot vették, és most hirtelen mégis megkapták a kulcsot ehhez is.
egyébként ha valakit érdekel, akkor steam-en még kaphat egy jobb akciót. 3-4€ áron szerintem simán megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Most bánom,hogy anno nem vettem BM13-at. Egy Nekro jó lett volna belőle.
-
bul07
nagyúr
válasz Heavyrain #87206 üzenetére
Kérésed számomra parancs
PM-be megy( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #87144 üzenetére
Az (ASUS G56JK) egy kimondottan játékos laptop. Még herélt videókártya esetén is kéne mennie. A Crysis 3 is megy rajta brutál beállításokkal, igaz ott már nem túl gyorsan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
Én a bemine12-ben is találtam olyat ami nemvolt meg..
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #87213 üzenetére
Az összes bemine-be van, persze amelyikbe volt külön áras rész
Még a 2013 augusztusi BeMine9-be is van
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
-
nanorambo
őstag
Január 5-ig 7.50Euro kb 2500Ft a World of Warcfraft Pack.
[link] -
bul07
nagyúr
válasz djculture #87217 üzenetére
Akkor ránézek , eddig 20játéknál járok amit a könyvtáramhoz adtam , de akkor folytatom
-
Hunbeast87
senior tag
Sziasztok!
Elnézést az off-ért, de ismét a segítségeteket kérem, mivel nem szeretnék többször is regisztrálni Alienware Arenara. Csupán egy Ghost Recon Phantoms 100% boost key-re lenne szükségem, amit az Alienware Arenan osztogatnak. Kérlek Titeket, aki fent van és nem játszik ezzel a játékkal az kérjen Nekem egyet.
Segítségeteket előre is köszönöm szépen!Márk
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
tipuka
addikt
-
válasz tomsolo #87222 üzenetére
egyaltalan nem ok a hibasak, eggyel feljebb van a gond . jo hogy kaptam most még par nekrot, gondolom ezek is szarok. ja, de ki tudom probalni tenyleg, mert ha rosszak akkor invalidok, nem duplicatek. Es persze invalid
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
bullseye
addikt
Jó eséllyel már lekért Desura kódok
Porradaria Upgrade OPN0Z-YQ0LU-1PNXV-M12JY-N2QQS
Laxius Force I + Guide HLWEP-KX6WB-CSQ6O-B47NL-2R630
Pahelika: Revelations HD F0M8Y-P8UAP-YOOOR-K5Z81-R75XW
SanctuaryRPG KIL5J-WX9YX-LXLHQ-48GYU-1BLYD
SanctuaryRPG GDXMZ-G43KO-4BAUE-CP7DT-VEI5J
Admiral Nemo (game) OKD1Q-88K8Z-6KUYH-JADLE-X74HQ
Bret Airborne (game) OPOD3-PQ20J-7B7JR-64RJE-XJ8AJ
100% Orange Juice T8Y1Q-GNQ76-K7KMH-YMRMA-VAZGG
Battlepaths L3FXQ-RPQKH-LGBGM-6GNAQ-DLMTL
Drive to Hell K6UOY-4B8UQ-4L59L-OUATW-S0BWS
Heroes of a Broken Land M5VZN-F1GRK-2XDUO-YSI00-JEO5W
Paper Dungeons I8BER-5CDT9-IV5FO-RS0RE-TDDXR
Trace Vector 7G9S3-NUG3E-KS0UY-0FQ9H-YKA64
Major Mayhem RJGP1-B6ELZ-Z11JP-YHVHX-AIA95
The Cat Lady 47O8AaGRP2'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
bul07
nagyúr
Úgy néz ki hogy groupees.com csomagoknál akol két áras volt a csomag ott hiba van és a feláras játékok megjelentek
Nem csak BeMine csomagoknál
Hát nem tudom mi lesz ebből, ekkora veszteséget nem hiszem hogy le tudnak nyelni
De ha megmaradnak tényleg ez lesz az idei karácsony újév nagy dobása
-
bul07
nagyúr
És vége is, ahogy nézem groupees helyrerakta a rendszerét és eltűntek az ingyen játékok
Most már csak ki kell várni hogy mi lesz
-
dejaris
addikt
válasz BasketWink #87195 üzenetére
No de a nyerokod nelkuli turorudira nem csipog be a magneskapu.
-
Shepherdke
tag
Az amazonos Tomb Raider tartalmaz régiózárat?
-
Blaise
veterán
válasz Shepherdke #87230 üzenetére
Ez alapján nem.
-
eszement24
aktív tag
Ha lenne még működő Nekro az engem is érdekelne (meg persze hogy mit adhatok érte cserébe)
-
Csapoati
nagyúr
Mármint mekkora veszteséget? Valahonnan volt még kulcsuk, vagy kaptak. Aztán szerinted pár óra alatt hányan használták ki a dolgot, mikor csak a régebbi Be Mine-oknál jött egy kis extra? Kb 8-10 ezren vették meg egyáltalán, kétlem hogy akár csak a fele is tudott volna erről a dologról. Na meg az 1 dolláros tier helyett megkaptuk a 2-3-4-eset. Azért az nem olyan eszement veszteség. Mindenesetre felőlem el is vehetik a cuccokat, a kártyák már megvannak. Egyedül az Eadort bánnám úgy igazán. Le a kalappal a Groupees előtt, na!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Már egy jó ideje, fél éve szerintem minimum. Valami viszont nem okés Groupeeséknál. Nálam eltűnt a Bundle in a Box 2 a főoldalról, ráadásul én az Experience 112 miatt vettem meg, erre most látom, hogy nincs is hozzá Steam kulcs (pedig a Steam ikon ott volt a játéknál a bundle oldalán...). Kicsit átverés szagú így, bár lehet nem pont most kéne panaszkodnom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pigster
senior tag
Nuuvem
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (MAC)
http://www.nuuvem.com.br/produto/1755-star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition-mac
Aktiválás után Windowson működni fog, ugye? -
shouryuken
senior tag
Szerintem egyszerűen letiltják a kulcsokat. Volt már ilyen.
-
-
Crytek
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #87244 üzenetére
A Colin McRae Rally-ra gondolsz? Megértelek, én a Steam fiókomat is töröltetném mindenestől, a PC-met eladnám asztalostól, a helyét beszántanám a szobában, bevetném sóval, és elköltöznék egy lakatlan szigetre.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz pigster #87238 üzenetére
Ha STEAM-es kódot kapsz, akkor igen.
STEAM-en ugyanis a Linux/MAC/Windows kódok egyaránt működnek és oda--vissza ugyanazt adják (nincs kizárólagos operációs rendszer támogatás).A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest