Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Agyzuzo #84500 üzenetére
Én nem néztem utána a beszámolóknak, és nem tudom hogy látszik-e belőle ha komolyan áfáztak, de tény, hogy azon az árszinten mozogtak mint a többi határon átforgatott cuccal csencselő zugbót, ami alapján nem állítom de valószínűsítem, hogy trükköztek, tisztán nem lehet bírni azt az árelőnyt.
Plusz tényleg okosítottak ami megint csak alapot adhat az akcióra.
Én nem védek senkit, nem akarok ebbe belemenni, de legalább is el tudom hinni, hogy volt vaj a fülük mögött.
-
nagyúr
Afterfall Reconquest Episode I -75% 1.74EUR valaki próbálta már, ér valamit?
Ez amugy magyar hogy "Gyula fort" van benne?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #84503 üzenetére
jókat írnak róla ahogy körbenéztem és az 1.74 nem rossz ár az tuti
http://jateknaplo.blog.hu
-
echterion
nagyúr
válasz DeFranco #84502 üzenetére
Egyetértek. Amúgy meg érdekes, hogy mindenki fel van agyonig háborodva a nav-on, de közben ha mondjuk kell cserélni egy csaptelepet vagy házat épít, az első kérdés, hogy "számla nélkül mennyi?"...utána meg jön a nyilas duma, hogy a tököm kivan ezzel az országgal, mert csalnak-lopnak odafent. Ugyanezt csinálja majd' mindenki, csak azok nincsenek szem előtt. Az usa meg bekaphatja, mert elég csak bedobniuk az ilyen kis kelet-európai országokban a gumicsontot, hogy korrupció, oszt' a jónép meg benyeli, mint kacsa a nokedlit, az elenzék meg birka módon ráerősít nekik. Az nem is számít senkinek, hogy mi alapján, elég nekik annyi, hogy a nagy, jóságos, világ csendőre amerika mondta...na ez a nagyon gáz szerintem.
-
-
Oké srácok, a gazdasági/politikai témát most hagyjátok abba, nem ide tartozik! Van politika topik, ha arról akartok beszélgetni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
tomsolo
addikt
Én nem merek venni episode 1-2 nevű stuffokat.
Még annyi hitem sincs bennük mint a sima EA címekben, mert ez ha kész is lesz - egyszer/soha/semmikor - akkor se lesz teljes.
Mondom ezt úgy, hogy elég sok örlit beszoktam húzni...
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Darth_Revan
veterán
Hát nagyon nem örülök ennek a KSZ hercehurcának, mert csak ők tudtak már szerezni abból a játékból, ami kellett volna nekem
Totál tiszta cégnek tűnt, de valami óriási gebasz lehetett, hogy már a teljes készletet foglalták a bolt meg húzhatta le a rolót. Ok nélkül nem foglalnak, félnek ők is fegyelmi eljárástól és kivizsgálástól, ha Ügyészség vizsgálódni kezdene jogtalan eljárás miatt...
Nagy érvágás volt ez
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darth_Revan #84513 üzenetére
Melyik jatek lett volna az?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #84515 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy a F....ng Simulator 2015-ot.
Darth_Revan: Igy ertheto. En Microsoft Live pontokat vettem toluk par eve, igencsak jo aron.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
válasz BomiBoogie #84519 üzenetére
Távozz sátán!
-
tomsolo
addikt
Playfire-n most 25% kuponokat lehet "nyerni" Season passokhoz:
Alien: Isolation - Play for an hour - 25% off the season pass
Borderlands: The Pre-Sequel - Play for an hour - 25% off the season pass
The Evil Within - Play for an hour - 25% off the season pass
Lego Batman 3: Beyond Gotham - Play for an hour - 25% off the season pass
Middle Earth: Shadow of Mordor - Play for an hour - 25% off the season pass//Mondjuk se az Alienhez se a Mordorhoz nem nagyon éri meg Season Passt vásárloni a többihez nem tudom, mert nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Dilikutya #84523 üzenetére
Gondolom azért, mert -25% kedvezménnyel is 15 font a season pass, ami kb 5800 ft...nevetséges.
Traderektől 7-8€.
Egyikhez sincs még kint elegendő tartalom, hogy megérje most megvenni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Dilikutya
félisten
válasz birorichard #84494 üzenetére
Ha a NAV is sáros valamiben, akkor onnantól szabad az ÁFA csalás? Konkrét esettől függetlenül kérdem. Nem védem a NAV-ot, de ne háborodjon fel senki, ha rendszeresen szürkéző-feketéző cég bukik le. Elkönyveled magadban, hogy nincs piaci ár alatti motyó, és kész.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bullseye
addikt
válasz BomiBoogie #84519 üzenetére
De azt is jobb utólag, olcsóbban megvenni, amikor nem derül ki menet közben, hogy az alig várt újabb epizód még 3 hónap...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
birorichard
őstag
válasz DeFranco #84496 üzenetére
Először is szerintem nem ismerjük egymást, hogy tudd, hol, mikor, mi a véleményem, és ennek milyen mértékben, formában adok hangot, a vásárlási szokásomról meg pláne fogalmad sincs, úgyhogy ne vetítsd ki rám a saját magadon vagy ismerőseiden tapasztaltakat, köszönöm.
Azt sem állítottam, hogy mindenben törvényesen jártak el (egyébként keress olyat, aki igen!), arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy mekkora mértékű lehetett a feltételezett csalás mértéke, mikor és milyen erővel léptek fel, miközben az eljáró hatóság vezetőit vádolják olyan nagyságrendekkel különböző ügyekben, ami összehasonlíthatatlan egy videójáték üzlettel. Ha neked ez oké, hát oké.
Másodszor nem kifejezetten ez a bolt a lényeg, és ha nem érted, hogy mi, akkor nem is pazarlom egyikünk idejét sem rá, hogy elmagyarázzam.
Ha még megkérdeznéd, miért írtam ezt pont ide, és nem a NLC sűtőporos topicba, azért, mert közvetett módon (videójáték) ide tartozik. Egyébként nem halok bele a hiányukba (még csak nem is konzolon játszok), nem vagyok társtulaj, de még a nem létező részvényekből sincs itthon bespájzolva, egyszerűen párszor vásároltam ott, és ennyi.(#84500) Agyzuzo: Ja, vagy ha nem is "fent" valakinek, de egy konkurensnek gondolom...
(#84526) Dilikutya: Én ezt náluk 10 990,- FT-ért vettem. Milyen különbségről beszélünk?
Ezzel a részemről zártam a témát, elnézést, akit zavart, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz birorichard #84531 üzenetére
megkértek minket hogy ezt itt ne vitassuk meg, illene ezt tiszteletben tartani
-
maddionmax
senior tag
Ma mikor várható az Origin "nagy lépése"?
-
djculture
félisten
Szokásos fizess bejelentés:
-
birorichard
őstag
Mi a véleményetek, aki már játszott a Dishonored-dal, megéri várni, míg a GOTY kiadást jóárasítják legközelebb ünnepekkor, vagy a kiegészítőkben nincs azért akkora plusz?
(#84536) djculture: Lassan már előbb jelentik be a SP-t, mint a játékot...
(#84533) DeFranco: Teljesen igazad van. Nem akartalak csak ezért PM-mel zavarni, annyit nem ér a dolog, de gondoltam megillet a válaszra való jog, örülök, hogy én is élhettem vele. Ahogy már fentebb is írtam, a témát azzal az utolsó sorral zártam le.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #84535 üzenetére
Mármint hogy vagy az ME1 vagy a DA alap on the house lesz?
-
maddionmax
senior tag
válasz birorichard #84537 üzenetére
Megéri a GOTY!!! Rengeteget ad a játékhoz.
(#84538) tomsolo: DA már volt
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz birorichard #84537 üzenetére
szerintem is megillet. és így lesz ez a téma zárható
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #84535 üzenetére
Nem On the House lesz, szóval végképp kíváncsi lettem.
Esetleg origin broadcast?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
birorichard
őstag
válasz maddionmax #84539 üzenetére
Köszi, na akkor szerintem várok. A single DLC-k vagy nagyon jók szoktak lenni, vagy egy FT-ot nem érnek.
(#84543) ayo: Ha készül a folytatása, nem hiszem, hogy így lelőnék vele a brand-et, bár sose lehet tudni... Ha a BF3-ból nem lett F2P, akkor ebből se lesz. Pedig azt egyszer ingyen adták+bundle-ben is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Darth_Revan #84516 üzenetére
Nem tudtak volna szállítani. A WoW CE-k limitált példányszámban készülnek, ha az elfogy, akkor vége - és most gyakorlatilag előrendelésben megvették az összeset, nemcsak itthon, hanem egész Európában. (nekem sincs meg a dobozos CE, és ez a Wrath óta az első eset...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szami777
addikt
Ésszerű, de lenne azért sírás-rívás.
Nagyon durván lement az ára a játéknak, ha jól rémlik, már trükközés nélkül az itteni origin boltban is volt 5 €-ért.
A játék szerintem jó lett, pláne a CoD is mélyponton volt, minden adott volt a sikerhez, nálam mégis hagyott egy kis keserű szájízt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest