Új hozzászólás Aktív témák

  • Amantius

    senior tag

    válasz DeFranco #4729 üzenetére

    Ez azért így erős. Ha rosszul vonalkódoznak egy terméket az áruházban és én megveszem, akkor tolvaj vagyok? Az Impulse-on elcsűrték, istenem van ilyen. Az ő saruk, nem a fejlesztőé (kiadóé), a fejlesztő (kiadó) megkapja a jussát, semmi köze az Impulse hibájához. Ha a fejlesztőtől venném és ők hibáznának egy ilyet, akkor megérteném, hogy így érzel. Így viszont egyszerűen annyi történt, hogy kihasználtam egy hibát. Egy olyan hibát, amit minden egyes cég kihasználna (ki is használ) velem szemben (és még sok millió vásárlóval szemben, minden nap, ezt ne feledjük, hiszen szinte mindenre azt modják, hogy: Ja kérem, piac van! Hibáztál, tévedtél? Mehetsz a levesbe! Rögtön kinyírnak.), ha elkövetném és ezt nem is rejtik véka alá, hiszen szinte mindenhol olvasni: "A pénztártól való távozás után, reklamációt nem fogadunk el". Erre mondom én azt, hogy: -Nem? Akkor én sem.
    Az Impulse pedig most fényezni is tudja magát azzal, hogy emelt fővel benyeli ezt a bakit (ami szerintem nem jellemző a kereskedőkre, szerintük csak a vásárlónak lehet szopni, szopunk is) és legközelebb jobban vigyáz. Ha nem így tesz, az sokkal nagyobb görénység, mint 33 forintért Witcher 2-őt venni.
    Ja még valami. Személyemben van egy plusz vásárlójuk. Nem hiszem, hogy STEAM mennyiségben fogok náluk vásárolni, de biztos, hogy fogok (már csak azért is, mert a személytelen cégekkel ellentétben azért van lelkiismeretem és az sem igaz, hogy nem éreztem egy kicsit rosszul magam, ami kész csoda a fentebb írtak után), pedig eddig nem is ismertem őket.

    A D2D-n most jóáras a TDU2, ha valaki kevesellte a STEAM akcióját.

    Nagy gáz, kis szerencse!

Új hozzászólás Aktív témák