Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    Nnnnnnnnnno, figyelem!

    A Metaboli egy olyan szolgáltatás, ami havidíjért cserébe meghatározott játékcsomagokat biztosít az előfizetőknek. Amíg az előfizetés él, addig a csomagból bármely játékokat le lehet tölteni és használni. Az előfizetés megszűnte után természetesen használhatatlanná válnak a programok. Engem ez a modell túlzottan nem érdekel, és az elkövetkező egy hónapom egyébként is elég zsúfolt lesz. Viszont lehet, hogy van valaki, aki ki szeretné próbálni, ha másért nem is, hát azért, hogy játsszon egy keveset.

    A Metaboli-hálózat része többek között a Gamesplanet is, ami egyébként nem ezt az üzleti modellt követi, hanem a Steamhez, D2D-hez, GOG-hoz és társaihoz hasonló 'megveszel egy játékot és korlátlan ideig használhatod' elképzelést. Lényeg a lényeg, a Gamesplaneten már egy ideje jelen vagyok, és a Metaboli küldött egy kuponkódot, ami a Metaboli havidíjas szolgáltatásánál egy hónap ingyen használatot tesz lehetővé. A csomag, amire érvényes a kód, az Essential Pack.

    Várom olyan emberek jelentkezését, akik kíváncsiak ebből a pakkból néhány játékra, és így fel is használnák a kódot, nem feleslegesen menne el. Akit érdekel, az privátban keressen meg pár olyan, számára érdekes címmel, ami a csomagban is fellelhető -- hogy tudjam, tényleg komolyan gondolja.

    Figyelem: én döntöm el, hogy ki kapja a kódot. Ha összegyűlik 5 pályázó, választok közülük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák