Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz #57919488 #43008 üzenetére

    Szerintem minden új fejlesztő csapat pc-n kezdi a pályafutását, a mai napig is. Mivel egy pc-t könnyebb összepakolni, mint a konzolgyártóktól kikönyörögni egy fejlesztői masinát (pláne többet).

    Ezért nem fognak kihalni a pc-s játékok.

    Másik gáz, hogy mivel az emberek nagy része még mindig pc-t használ munkára, szövegszerkesztésre, netezésre az ideje legnagyobb részében, így a billentyű+egér kombó használata sokkal jobban beleég az agyunkba. Én a mai napig nem vagyok képes headshotolni az xboxom kontrollerével. De ha rá lehetne kötni billentyű+egér párost (normálisan és nem mindenféle közbeiktatott kütyükön keresztül), akkor lehet tényleg nagy bajban lenne a pc.

    szerintem

    ui. amúgy most meg azon megy a sírás, hogy kevesebb pc-t adnak el, mert az emberek már ritkábban cserélik le a pc-jüket. Én sem érzek még ingerenciát arra, hogy lecseréljem a gépemet pedi több mint 2 éves, de nagyon kevés játék izzasztja meg. Szerintem eljutottunk egy olyan pontra, ahonnan nagyon nehéz a fejlesztőknek is továbblépniük a vizuális megjelenítésben (mivel az eszi a gép erőforrásait a legjobban)...bár az új BF-re kíváncsi leszek (igaz nem vagyok elég "vájt" szemű ahhoz, hogy lássam a 4 miért szebb, mint a BF3, szerintem egyformák)

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák