Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    válasz vhunor #4232 üzenetére

    Jaja, elég komoly... 10-12 fontért már prémium címek is vannak, amik itt még mindig 8-10k-ért mennek. Nem is szólva a PS3-as árakról... És ugye ők nem is a nálunk sokszor "olcsósított" újrakiadást küldik, hanem a jó kis origit. :)
    Meg az se tetszik ami mostanában megy, hogy magyarítják a játékokban a filmeket-szövegeket is (pl. Brothers in Arms) egyre többször, ami nem lenne gond akkor, ha elérhető lenne az eredeti nyelvű változat is, de sokszor kötelező a magyar felirat vagy nyelv, amit amúgy kifejezetten ellenzek, mert legalább eddig ennyi angoltanulásra rá volt minden játékos kényszerítve, most meg már ennyi sincs. A fodítás minősége meg sokszor kifejezetten tré és inkább idegesítő egy bizonyos szintű angoltudás fölött.
    Ilyenkor jut eszembe hogy milyen jó is volt régen, még a "bepötyögős" játékok korszakában mikor egyszerre tanultam meg írni és angolul emiatt. :D

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák