Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesus

    senior tag

    Ki milyen játékot pörget mostanában?
    Nekem két gamma köti le a szabad perceimet.

    The Long Dark

    Ritkán játszom túlélős/craftolós játékokkal (holott már van egy pár a gyűjteményemben), ám a TLD-nak mégis adtam egy esélyt. A sztorimódot kezdtem el, hogy azért megismerkedjek a játék alapjaival. Lassan 15 órám van benne, és még csak most jutottam el addig hogy lőfegyverem legyen. A játék maga nekem nagyon bejön, kellően meg tudja nehezíteni az ember életét a környezet (illetve a vadvilág), ha épp nem figyelünk oda.
    Hiába lépett ki az EA státuszból, én mégis kicsit befejezetlennek érzem. Nyilván nem egy egész állatkertre való állatfajták szaladgálnak ezen a zord tájakon, de azért a 4 (általam látott) állatfélét kicsit kevésnek érzem.
    Anyagi szempontból megértem, hogy nem minden szöveg kapott élő szinkront, viszont arra talán odafigyelhettek volna, hogy ha különböző ruhadarabok vannak rajtunk, akkor az megjelenhetne azon az egy-két átvezető videón, de legalább játék alatt, ha épp valami tárgyat használunk. Mivel hiába van rajtam pl kesztyű, ha elővesszük mondjuk a jelzőpisztolyt, ugyanúgy Will csupasz kezét kell bámulnom.
    Ettől eltekintve szerintem bőven megérte a Humbli Monthlys árat, de meg merem kockáztatni, hogy ha valaki épp lemaradt róla, és GroupBuy-on se találni belőle példányt, akkor a mostani Steam Lunar Sale-n a 16€-t megéri ez a játék.

    ***

    Rising Storm 2: Vietnam

    Mostanság ez az elsőszámú Multis FPS nálam.
    Annó részt vettem a Bétában, és annyira nem tetszett a dolog valamiért, de mivel sikerült jóárasítva beszerezni ezt is, úgy gondoltam teszek vele még egy próbát. Kellett egy kis idő míg beleszoktam, mivel inkább a Black Ops 2-t illetve Team Fortress 2-t szoktam elővenni, ha épp multizni támad kedvem, a RS2 viszont realisztikusabban kezeli a csetepatékat ennél a kettőnél.
    Ám miután sikeresen ki tudtam iktatni a menüben az engem eléggé zavaró "taktikai képernyőt", hamar megszerettem a játékot. Megvan a hangulata, amikor az erdőben féltérdre ereszkedve lesed a körülötted levő növényzetet rejtőzködő ellenség után kutatva, vagy épp egy rizsföldön keresztül loholsz az életedért a füstfüggöny előnyét kihasználva, miközben az ádáz mesterlövészek csak az alkalomra várnak (nemhiába ez a kaszt szokott legelőször betelni).
    Esténként általában 5-6 teli 64fős szerver szokott lenni, ahol a ping is elviselhető, és itt már azért ismerős nicknevekkel futok össze, tehát nem több ezren játszanak sajnos a programmal, mint pl a PUBG esetében.
    Ettől függetlenül mindenképp ajánlom a játékot, az a 12€, amit most akcióban kérnek érte szinte elhanyagolható a leendő játékkal töltött órákat nézve.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.twitch.tv/csehla

Új hozzászólás Aktív témák