Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz sb #39729 üzenetére

    Ez az egyik legnagyobb gond. Ha nem is a Bay-Trail, de a Braswell már mindent "tud", garantáltan le van tiltva (pl H265 10bit, hdmi 2 a lapokon, stb, stb) egy rakat cucc, visszafogva, stb. Még egy i3-at el lehetne valahogy adni, de i5 és i7 esélytelen. Gamereknek még csak-csak, meg akinek komoly munkára kell.
    De ahogy mondod, hétköznapi használatra egy mai Atom tökéletesen elegendő.

    Három helyen is gond van: 1) gyártó (az Intel teljes egyeduralma, illetve egyiknek sem érdeke "túl jóval" előállni 2) alaplap gyártók (az elmúlt pár évben csak az Asrock-nak volt annyi esze vagy bátorsága, hogy valami értelmessel előálljon, Asus, Gigabyte szégyellheti magát). 3) gyártók szoftveres (értsd meghajtók) támogatása (Intel kezdi komolyan venni, AMD szerintem örökre elásta magát Linuxon, nVidia meg OK, csak éppen értelmes vas nincs a kínálatban).

    (#39731) ll-kobe

    Szerintem nem érdemes Red-et, gyanítom, hogy jó drága. Inkább 2 év garival bármelyik 2.5" hdd, amelyik legjobb árban van, a red +1 év gari feláron két év után szinte egy új hdd fele megvan. Talán érdemes keskeny, 7mm-es 2.5"-est választani, sokszor jól jöhet még az a pár mm is:)
    És érdemes olyan helyen venni, ahol azért várhatóan a gari ideje alatt is üzlet lesz és érvényesíthető is.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák