Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz Tibiajax #29951 üzenetére

    Ez egy csodaszép ház! Én gondolkoztam rajta, de amikor megláttam az árát, akkor letettem róla, illetve az én célomhoz teljesen felesleges lenne ekkora méret.

    (#29956) a8l

    HDMI-t fogok használni. Akár Openelec is elég. :) Sokan arra esküsznek és régimódinak tartanak, mert akarok Win 8.1.-t rá.

    "Arra gondoltam hogy egy gyors pendrive-ról is elfutna a rendszer 150-200MB/s olvasási tempó elég lehet és akkor nem kell bele SSD, bár én HDD-t raknék bele, jobban szeretem ha nem hálózatról játszik le bármit, gyorsabb sokkal ha közvetlen elérés van."

    Nálam Synology NAS-ról futnak a filmek/zenék és semmilyen probléma nincs ezzel. :) Illetve külső HDD-t kötök hozzá, a rendszernek meg SSD és kész. Nem akartam belerakni 5-6 HDD-t. Az nem az én világom.

    (#29959) lancerboy

    Valóban, de nálam nem volt olyan kitétel, hogy szigorúan a Popcorn áráért raknék össze HTPC-t. Ha ez lett volna a cél, akkor felhívom a figyelmet az írásom elején erre. :) Ez olyan mint amikor az ember médialejátszót vesz. Ott is van 20.000 Ft-os, 45.000 Ft-os, 90.000 Ft-os és így tovább. Az írásom oka, hogy bemutassam, hogy miért váltottam, mire jutottam, folyamat, stb.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák