Új hozzászólás Aktív témák

  • samphone

    tag

    Elitebook G3 745-öm van és olyan problémát vettem észre, amióta megvan, hogy nálunk szarakszik a net, a wifi. Elvittem egy albérletbe, az ottani wifivel is bajok adódtak. Lehetséges az, hogy egy új gép bekavar a hálózatba? Azért írtam le a típust, hátha típushibáról van szó. Egyénként nem kábelről kapom a netet, hanem wifin kapom, de gondolom ez világos.

    Van, hogy elszáll a wifi, megjelenik alul egy háromszög, nem működik a wifi. Rámegyek a hibaelhárításra és azt szokta kidobni, hogy "az ethernet adapter nem megfelelő" vagy a wifi nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval. Aztán odaírja mellé, hogy vagy észlelve vagy hogy nem sikerült kijavítani.

    Illetve olyan is szokott lenni, hogy a monitor és a billentyűzet közötti részen, a hangfal mellett a fehéren világító wifi gomb, narancsszínűre válik, és a rendszer azt írja, nincs csatlakozás és egyetlen egy wifit sem érzékel. Aztán ez úgy javul meg, hogy újraindítom a gépet, vagy az alvás módból visszatérve kezd az újra működni, de utána hiába látja a mi wifinket nem biztos, hogy rá tud csatlakozni.

    Mi lehet a probléma? Nem értek hozzá ezért kérem a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák