Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugger001
csendes tag
Szia! Bocsi hogy ismeretlenül zavarlak.Most olvasom ,hogy kedvezményesen lehetne hozzájutni egy Zanfire F1-es lámpához.Nekem sajnos nincs lehetőségem ilyen valutás banki átutalásra.Kérdésem,hogy tudnál-e segíteni úgy,hogy megrendelnéd a címemre én pedig rögtön átutalnám Neked a költségeket.Vagy a másik opció,(az megrendelési idő rövidsége miatt)hogy a saját nevedre megrendeled,én pedig hogy biztos legyél,hogy megkapod a pénzed akár előre is átküldöm a számládra a költségeidet.Várom válaszod és köszönöm.
-
Nyugger001
csendes tag
Bocsánat,balazs mesternek címeztem volna a levelemet privibe, de lányos zavaromban elnéztem a címzést. A választ ha lehet priv.ba kérném. Köszönöm.
-
Nyugger001
csendes tag
válasz MittuDomain_ #37797 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.Az az igazság,hogy ez a lehetőség már lehet,hogy nem is aktuális, így nincs arra idő,hogy a bankban ügyintézzek.Ezért gondoltam egy ilyen lehetőségre.H a nem sikerül most, később lesz időm
intézkedni.Köszönettel. -
Nyugger001
csendes tag
Kérésem tárgytalan a problémám megoldódott. Köszönöm.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv! Szeretném kérdezni,hogy a Zanflare F1 lámpához használható-e a18650-ös PCB akku,vagy a normál méretűt lehet csak használni.Köszönöm.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy laptop akksiból kiszerelt 18650 -eskkel érdemes-e foglalkozni.Milyen
mA h.a teljesítményük általában? Érdemes e elemlámpás használatra gondolni?Azt hogy hány Volt van bennük meg tudtam mérni.Négy db 3.37, egy 3.4 és egy 3.38 V.os volt.Mivel nem vagyok járatos ezekben a dolgokban ezért várom a véleményeteket.
Köszönöm. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy a ((38757)MittuDomain által jelzett Lii-402 -es töltőhöz kupont hol és ,hogy lehetne szerezni.A segitséget előre is köszönöm. -
Nyugger001
csendes tag
válasz MittuDomain_ #38778 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv !
Szeretném megtudni,hogy érdemes-e energia bankot csinálni házilag .Van 6 db bontott 18650 -es jó állapotú akksim.Töltőt is vennék hozzá. A LiitoKala Lii-402-est néztem ki, amivel a meglévő 3400mAh -akksimat is tölteném.Köszönettel várom a tanácsotokat. -
Nyugger001
csendes tag
-
Nyugger001
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest