Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Ha nem írsz be kamu kuponkódot akkor is tudod pontozni. Nem értem a kamukódra miért van szükség. Mellesleg a C8 háborút eldöntendően aliexpressen a sofirn C8A olcsóbb az astrolux 19.9$-jánál is és az is fetes driveres és jó minőségű. Van olyan mint az astrolux. Valamint XP-L2 leddel szerelt így 1750 lument mondanak gyárilag rá. El is hiszem nekik mivel a kis SP32A lámpájukra 1550-et írtak és 1848-at mértem rajta. Ez a C8A 16.19$
linkYoutube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
HardSanyeee
őstag
Ezer hála Pár hete volt hasonlóan jó áron mobile only ajánlat, de akkor még nem volt elegendő pontom, hogy lepontozzam a minimum árra, szerencsére most már volt, szóval be is húztam
És ezzel együtt egy Astrolux C8-at és hozzá tartozó akksikat is behúztam, szóval a mai napomat tökéletesen leírja ez a GIF
Azt hiszem én (is) letiltom magam a lámpa vásárlásról egy időre
Tudom, épp ma volt szó a Sofirn féle C8-ról, hogy az a legerősebb, de nekem valahogy nem tetszik, sem a módkiosztás, sem a design (bár legalább a tailcap-en normális a perem), így esett a választás az Astrolux-ra
-
Kecsotam
tag
Köszi a választ. Neeem szándékoztam egyből az esztergályos haveromhoz rohanni egy új lámpatest ügyében! Csak úgy maga az elmélet érdekel. Igazából, akkor egy kicsit vastagabb csővel megoldható. Elszigetelni, kábelekkel összekötni. És a töltés? Ugyanúgy megoldaná a lámpa töltője?
Fura nekem, hogy erre nem igazán gondolnak a gyártók. Mármint nem arra, hogy valaki fogja magát és nagyon nem rendeltetésszerűen használja a lámpát, hanem, hogy gyárilag tudnának adni egy kis helyen elférő, nagy fényű, de gyorsan lemerülő lámpát és egy fizikailag nagy lámpát, de az sokkal tovább bírná és a felhasználó eldönthetné, melyik markolatot csavarja fel.
-
ZozzV6
senior tag
És ez még csak a cső...
Hol a fejem
A szemetek az övcsipeszt lespórolták róla
Még egy rendes csuklópánt se jár hozzá.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
gyapo11
őstag
Attól függ mit értünk több alatt. Nagy híve vagyok az olcsó lumen vásárlásának, de nem csak lumenből áll egy lámpa. Van formája, mérete, súlya és sok más tulajdonsága, ami vásárlásra késztethet egy lámpakedvelőt. 15 $ alatt rengeteg lámpa kapható, és nagyon sokban van valami, ami a többiben nincs, vagy nem olyan, és vagy valamilyen területen jobban használható, vagy valamilyen tulajdonsága különbözik, vagy jobban tetszik. Szóval nem mondanám fölöslegesnek olyat venni, ami fényerőben nem tud többet a meglévőknél. És mivel csak két lámpát említett, S2+ és C8, még óriási területek felfedezetlenek számára. Csak mivel mi nem tudjuk mi tetszik neki ezen a kettőn kívül, így nehéz ajánlani, mert pusztán fény szempontjából ez a két lámpa is nagy területet lefed. Vagyis a tetszési faktor fog dönteni. Fej és kulcstartó lenne új terület, de ezek nem hozzák lázba, illetve az igazán nagy fényerő, de az meg nem fér bele a keretbe.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
DonThomasino
veterán
-
Ra3
őstag
Persze, azért írtam hogy ebből minden fontos infó kiderül, csak konkrétan így hogy hány kelvin az nincs ráírva.
Ahogy ugye a lumen sincs ráírva, de lehet következtetni a driverből.DonThomasino (#44659): még annyi hogy szemmel jelentős különbséget nem fogsz látni az x6 és x8 között, 600 és 800 lumen között még úgy is alig látszik a különbség hogy mondjuk két fokozatban ezek vannak egymás után és átváltasz.
Sokan haszálunk itt x6-os S2+-t, mert olcsóbb, kevésbé melegszik, és kevésbé meríti az akksit.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZozzV6
senior tag
Nem kellett hálistennek.
A méréssel ez a gond:
L6 mellé raktam csak hogy legyen még egy kis mihez képest:Kulcstartóra valakinek?
Remélem a képen látszik rendesen és a Nitecore TIP meg a kulcsok nem takarják ki[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
Igen így értettem. De amúgy hiába lenne beleírva az összefoglalóba mert olyan kérdések is vannak naponta ami ott le van írva. De azért még látjátok válaszolok az esetek többségében. Ahogy időm engedi.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
dik
őstag
Hát igen, de ahhoz tudni kellene mekkora aksi fér el benne fizikai méret meg ezek a csodáknak mekkora aksi kell hány A, hogy tökéletesen tudják hozni amit kell. Meg még lehet ezt sorolni. Szerintem akik nincsenek ezekben a dolgokban benne kicsit sem azok mire kibogarásszák mi milyen egyebek elmegy a kedvük és úgy van vele talán nem is ér annyit (valahogy ezt meg tudom érteni már, nem csak vesz egy lámpát meg vesz egy aksit azt fasza minden ámuldozik)... A lényeg én sem gondoltam ilyen nem egyszerű ez hogy lámpa ez meg aksi az... Na mindegy nem érdekes ez annyira már... A Mastercard meg igen hibátlan találmány ilyesmire csak az kell ilyesmire is nyilván kár volt lehúzni... A fórum meg legyen google a barátod az a biztos mint kiderült mostanában nem egyszer! Na köszönök mindent további szép napot nektek...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
KawaBazsy
aktív tag
-
WestBam
Topikgazda
Ilyen időben nem. Bíztam abban, hogy felszárad és valamelyik este el tudok menni fotózni, de nem száradt, mi több itt most is szakad az eső. Ha végre jó idő lesz akkor beindulnak a lámpa tesztek, addig szobai teszteket tudok csak csinálni. Jövő télre jobban fel fogok készülni, előre bevásárolok minden vackot aztán lefotózom, a vacak latyakos hidegben meg csak írogatok róluk
Astrolux C8 külön cikk lesz összehasonlítva a Convoy C8-al, egyszercsak.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
Upsz, ez kimaradt.
Magas fényárammal rendelkező normál méretű lámpák.
A viszonylag nagy felületek és távolságok miatt semmi értelmük nem volt. Elővettem, kipróbáltam, de oda a C8 kellett. A lábam elé elég volt a fejlámpa bőségesen, mellette azoknak semmi értelmét nem láttam használni. Kiemelném még egyszer, ez speciális eset, fatetejéig érő hó és nagy távolságok.Most télen ilyen volt:
Olvadás után (július körül) ilyen:
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
MittuDomain_
őstag
Én azért kaptam bant, mert belinkeltem egy olyan külsős kupongyűjtő oldalt, ahol a kuponos termékek már reflinkesek voltak. Meg sem néztem, csak kérdezték páran, hol találom a kuponokat, én meg beírtam...
Mindig figyeltem erre, és a linkelt leírásod szerint most is "törvényes" amit csináltam, hiszen a Gépház bejegyzés csak arra szól, hogy ide ne tegyek semmit ami reflink. Meg is beszéltem a kedves bannolómmal, hogy ennyi erővel a google.com is tiltott, mert ott is megtalálni mindent reflinkkel.
All in all a bannolásom végül 1ó volt csak, de nem ennyinek indult az sem.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Kérdezd meg Zozz-t, nem kispálya a Sofirn.
Én majdnem elcsábultam most Ali szülinapon (-2USD kupon volt + jó árak), de felesleges, tényleg csak azért lenne, hogy a polcon álljon.
A mostani kb 8 lámpámból 6 így is csak van, "mert kellett"...
Amit használok, az az S2+ általános célra, a tube a kulcstartóra; a C8 meg a HaikElite DT70 mikor metró bejárásra megyek (de ez havonta-kéthavonta egy-két alkalom), Zanflare F1 nyaraláskor, mert tölthető (évi 3-4 alkalom), RJ-02 ha éppen szerelni kell.
És ott van még a többi apró kacat (vagy 3-4 SK68 és klónjai elszórva itt ott mindegyik táskába, tartalék F1 mikor csak 10USD volt , búvárlámpa, úton van egy 1600lm fejlámpa stb-stb)Szóval jelenleg igazából nem érezném nagy hiányát, ha csak a Tube meg a kis convoy lenne. Persze ha családi ház lenne, mindjárt többet elővenném őket.
Szerk:
és persze jön a bicó szezon, arra is kerül majd valami.[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MAC72
tag
Az a pár pont nem érdekel. Ez a pár ezer forint maradhatna akár walleten is. Viszont mostanában nem igen vannak jó árak. Szóval lehet, hogy sokáig használnák a pénzem. Ha visszautaltatom, rögtön felhasználnám.
(Ha visszautalják, akkor a bank hogyan vált? Mennyi lesz vajon az a 12.99USD Forintban?)
Mondjuk ez már ilyen fillérb@szós kérdés, igazából nem fontos, csak beugrott egy ilyen gondolat.
Visszautaltatom és megveszem Banggoodról az M1 hostot.
Köszönöm a segítséget! -
Masooo
aktív tag
kettő akku is van benne, (ne vesszünk el a sor és párhuzamos kötés részleteiben )
No akkor kamu a kicsike, azért sanszos volt, este kiváncsi vagyok mit produkál, biztos nem igaz rá a végtelenbe és tovább
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest