Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz jozsi252 #45045 üzenetére

    Elég hamar leesik a fesz a csúcsról, onnan már egyenletesen süllyed. Az első 50-100 mAh kivétele alatt tized V-okat esik, 30Q és VTC5 görbéit néztem. Ez pedig egy 5 A-t fogyasztó lámpánál egy 3000-es cellából 36-72 másodperc.
    Másrészt lehetne tápról mérni, és akkor jobb lumen adatok jönnének ki, de a valóságban azt senki nem tapasztalná, mert nem cipel egy tápot a hátán. Érdemes azzal az akkuval mérni, amit majd használni is fognak, az pedig ilyen sajnos. Én 1-2 A közötti lámpákat mértem, nem teljesen töltött akkukkal, hanem használatból, és szépen gyalogol lefelé a lux adat, mint ahogy ha megnézünk egy kisütési görbét, nincs rajta vízszintes szakasz sehol, minden pillanatban süllyed a feszültség. Ugyanígy süllyed a fényerő is, ha a lámpa elektronkája nem kompenzálja. Pl. HR20 "High efficiency constant power circuit will maintains constant brightness". Itt még rövidebb lesz az idő, mert az állandó fényt biztosító elektronika az akku merülésével egyre nagyobb áramot szív, hogy tartani tudja a W-ot, ami a fényerőt adja.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák