Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz D1Rect #45013 üzenetére

    Csak hát, ha külföldön veszed 10 $ alatt, akkor is csak gyengébb lámpát kapsz a pénzedért. Ezt viszont csak akkor látnád, ha egymás mellé tennénk a 2 -őt. Nem annyira elterjedtek ezek a lámpák. Akkor lepődsz csak meg, amikor összefutsz egy 2400 lm -os top fejlámpával, míg nálad a 200 lm -os lesz.

    Itt mindenki kintről vásárol, csak, hogy tudd. ;)

    1 db 18650 -es akkumulátor 4 db AA -s akkumulátornak, 12 db AAA -s akkumulátornak felel meg. Nagyobb áram leadására képes. Az ezzel az akkumulátor típussal szerelt lámpa sokkal fényesebb lehet, hosszabb futamidővel. Így már világos, ugye. A lámpák jobb minőségű LED -ekkel vannak ellátva, megfelelő áramkörrel, alumínium vázzal, HA III bevonattal. Ez mind pénzbe kerül, ezért akkora a különbség a 10 $ -os és a 30 $ -os fejlámpa között. A 30 $ -os és a 90 $ -os fejlámpa között már nem látod a használat között azt a nagy különbséget, ezért ajánlottak 30 $ -os lámpát. Az EC65 -öst akkumulátorral szállítják, belső töltővel. Nincsenek + költségek. Ez is remélem világos.

    Más szemszögből. A 900 - 1000 cd kb 10 - 15 m -ig használható rendesen, a 3000 cd -ás kb 30 m -ig, de ugyanazon a távon, 3x fényesebb, ami már nagyon látható különbség.

    Végére, pár olcsó fejlámpa kis fénykörrel összevetve az Armytek Wizard -dal. Azért az sem mindegy, mit látni. ;]

    Te döntésed, Te pénzed. ;)

Új hozzászólás Aktív témák