Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz jozsi252 #21926 üzenetére

    Írtam egy mailt a sales@xtarlight.com-ra hogy az Xtar H3-hoz lehet-e külön venni fejpántot. Visszaírták hogy vegyem fel a kapcsolatot a hivatalos Magyar forgalmazóval. Aztán visszaírtam egy szép kis e-mailt hogy már megkerestem őket 1 hónapja, mivel ezzel a lámpával kapcsolatban szerettem volna kérdezni valamit. De azóta is válaszolnak..

    Aztán írtak hogy felveszik velük a kapcsolatot ők. Tartalék fejpántot mindenképp akarok venni hozzá. Ha kapok infót akkor természetesen leírom hogyha még valakinek kellene, akkor honnan tud rendelni, illetve mennyiért. Még Xtarosok kértek elnézést.. nyilván ők is elvárják hogyha már hivatalos disztribútor lesz egy adott országba levő cég, akkor az foglalkozzon a vevőkkel.

    Sajnos egyre többször tapasztalom Magyar cégekkel kapcsolatban hogy magasról szarnak az e-mailes megkeresésre. Már sok külföldi céggel leveleztem, és fura módon 2 napon belül mindegyik válaszolt, de nagyrészt 1 munkanapon belül mindig választ szoktam kapni a kérdésemre. De persze a Magyar...

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák