Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Bikkrom #9705 üzenetére

    Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem minden autó hátsó részét ismerem. Meg gyereküléstől is függ. Ha ez fontos szempont, mindenképp próbáld ki gyerekülésekkel. Én úgy tapasztaltam, hogy az isofixes ülésekkel szinte lehetetlen. De ha nem isofixes (és akkor van pici mozgási toleranciája az üléseknek), akkor is necces lehet, mert sok autónak fotelszerűek a külső ülései és beljebb vannak az ajtótól. Én így jártam, pl. a B8 Passatomban nem fért el 2 ülés és egy felnőtt, csak szenvedve. A régebbi Mazda 6-ban elfért, de éppenhogy és nem volt nagy élmény.

    Meg még annyi, hogy ha az asszony ül hátul, akkor valamelyik kisgyereket kell előre ültetni, ami alapból veszélyesebb, ráadásul a légzsákot előre néző ülés esetén is ki kell kapcsolni, mert egy gyerek megsérül tőle.

    Amúgy nem akarok okoskodni, de én a helyedben nem foglalkoznék most azzal, hogy mi lesz majd a bizonytalan jövőben, ha évek múlva esetleg megszületik egy új gyerek. Legfeljebb lecseréled majd akkor az autót. Szerintem olcsóbban tudsz majd EV-t venni, mint ma.

Új hozzászólás Aktív témák