Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Yodamest #8423 üzenetére

    Alássan jelentem, Astel második próbálkozásra lement, summon nélkül! :D
    És kifejezetten tetszett a harc, csak a rohadt lézerre dodge-oltam többnyire rossz időben. (Első elsütésnél meglepett, a többinél már készültem, de béna voltam szinte mindig.)

    Első próbálkozásra is levittem a hp-ját kb. 20%-ra, de nagy izgalmamban rosszat nyomtam a D-padon (váltani akartam a physicks itókára), és hirtelen puszta kézzel találtam magam fegyver nélkül. Azt sem tudtam hirtelen mi van, pánikszerű gomnyomogatásba fogtam, ő meg szépen levert közben.

    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eléggé defenzívre vettem a figurát, így +1-es fizikai és +1-es nem-fizikai sebzéscsökkentő amulet is lógott rajtam, illetve egy rövidebb ideje már a Tree Sentinel páncélszettben feszítek (medium loaddal még mindig), plusz 50 vigor. Ez azt jelenti, hogy amikor rámteleportált fentről és megcsócsált (első nekifutásnál kétszer is előfordult ez), a felét sem tudta levinni a hp-mnak. Így pedig túlélhető volt, még azzal együtt is, hogy a rágóit és a kezeit elég jól elkerültem a földön első próbálkozásra is, de a lézerrel és meteorokkal bénáztam (utóbbinál pánik dodge ment a részemről :DDD , bár második nekifutásnál rájöttem, hogy érdemes oldalirányba mozogni eközben, és úgy el is kerültem őket szerencsére), illetve ha nem elfelé, hanem fölém teleportált és onnan rámrontott, akkor gyakorlatilag el is kapott.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák