Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz ngabor2 #2648 üzenetére

    Tervbe van véve hogy feltegyem, csak legutóbbi próbálkozásom alkalmával is sikerült majdnem idegrohamot kapni. Történt ugyanis hogy faterom gépén újraraktam az xp-t, gondoltam feldobom azt is mellé. Le is zajlik minden f*szán, indulásnál már a grub fogad, viszont egyik menüpont se indult el. Kiderült hogy elkevertem valamit a hdd-k és a particiók beállításainál installnál (hiába linuxhoz totál láma vagyok :B ). Kézzel editálva az ubuntu még el is indult, viszont az xp missing ntldr üzenettel beadta a kulcsot bármit próbáltam... Ezután xp install cd be, ubuntus partició törölve, recovery rányomva az xp-s partícióra. Ezek után sikerült beizzítani a gépet és többet nem igazán akartam foglalkozni vele.
    Lehet hogy a hétvégén teszek még egy próbát, fater úgyis csak netezik + skype, neki nem igazán van szüksége xp-re... Viszont ha meg otthon vagyok akkor nekem kell pár dolog miatt, így mindenféleképpen fentmarad az is.

    Na megyek buherálni a boot.ini-t. Az az érdekes, hogy ez a mocsok telepítő csak a vista particiójára csinált ilyet (ill. azt editálta), az xp-s partición semmi ilyen nincs (ráadásul külön hdd mind a kettő).

Új hozzászólás Aktív témák