Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Fejlesztenem kéne az aláírásomban lévő gépet, csak nem tudom, hogyan. Alaplapot nem akarok cserélni, tehát PCIe és SLI kilőve.
VGA-ból mindenképpen kellene valami javaslat, mert fagynak a játékok. -
Nimrod
addikt
UP!
-
x_o_n
veterán
nem lenne rossz tudni milyen alaplapban csücsül az a 2200 atlon,de azt érdemes ha lehet egy barton magos atlonra lecserélni 2500-3000+,az 512 ram ha egyban van akkor elég de ha van jó árban még egy 512 az sem rossz.
az a 9600se nagyon gyenge minimum egy 9800pro-ra vagy 6600gt-re.
off:
bár érdemes ezt átgondolni rendesen mert ezeket hiába szerzed be használtan ,jó árban...kb ott leszel mint egy ujabb rendszernél..viccen kivül,persze nem egy csúcs a64 re kell gondolni de ha megelégszel egy olcsobb lappa abból is vannak jók meg egy sempron 64 bites procival a 2 kijönne 30e a memória 12e a vga pcie 20-35e körül kijön ami már jó gaméra...a mostani is el lehet passzolni olyan áraban hogy az uj árának jó részét fedezze. -
-
-
bagyulajuve
addikt
egy barton magos proci, 512 Mb -ram és egy 6600GT, ha tényleg nem akarsz cserélni
bár én megbántam, hogy vettem majdnem 50e-ért egy 6600Gt-t, mert, ha kicsit várok, lecserélhettem volna a konfigomat PCI-E-re és akkor rengeteg vidkari között válogathatnék!!
Szóval én ezen is elgondolkoznék. Esetleg spórolj még vagy 2 hónapig és válts PCI-E-re, hidd el jobban fogod magad érezni
[Szerkesztve]Resistencia eterna
-
Nimrod
addikt
válasz bagyulajuve #9 üzenetére
A két 256-os ramot cseréljem egy 512-re és a mellé még egy 512, vagy mindegy? Az egyik ram 400-as, de az alaplap csak 333-on tud hajtani.
Tényleg ennyire jó a 6600GT? És a nem GT? Az kb. egy tizessel olcsóbb. -
Nimrod
addikt
Na ezt néztem ki:
Innovision GeForce 6600 256MB 27,000 Ft
Brand memória 1024MB DDR PC3200 (DDR400) 20,400 Ft -
k.t.a.
senior tag
Hali!
Ha nem szeretnél nagyot csalódni, meg sokat gariztatni, akkor olvass bele a 6600GT topikba, de ott is főleg az első hsz-t nézd át rendesen. Azt nem tudom, hogy a sima 6600 mire képes, de szerintem GT-t vegyél. Nálam pl az NFSMW 1024-en minden maxon szűrőkkel 30fps körül megy. De ami még fontos, az a memória. Lehet, hogy soknak tűnik az előző hozzászólások fényéban, de 2x512 ami neked kellenei fog. Ami meg a procit illeti, én is egy Barton magosat javaslok neked.
Összesítve:
2x512MB DDR max 18000Ft
6600GT 128MB max 33000Ft
Barton max 18000Ft
Én is fél éven belül cseréltem hasonlóról, és elég jó lett így már a konfig. Viszont ennek az az ára, hogy mindegyiket be kell szerezd. A 6600GT-nél nem kell 256-osat venni, mert fölösleges, viszont ha használtan találsz olyat, amelyiken egy zalman cf700cu/alcu van, az lenne a legjobb. Prociból elég egy 2500+-os barton, de 2800+-osat lehet 16k-ért kapni. A 2szer 512 memóriára meg szvsz 18-nál többet ne adj ki. Ezek az itten ph-s árak alapján vannak.
Viszont megfontolandó egy zsír új 64bites konfig összeállítása is.
[Szerkesztve] -
k.t.a.
senior tag
Az AGP-s 6600GT-kre nem megy rá a Silencer. Csak a Zalman vf700, meg van valami, ami tök ugyanígy néz ki, csak más a gyártó. Illetve egy kicsit olcsóbb a Prmcsk hűtése. Passzívat nem nagyon ajánlják egy kivétellel. Ha nem szeretnél hűtést cserélni rajta, akkor Leadtek a te márkád. Ami viszont még kellhet egy ilyen konfighoz egy rendes táp. 300W tuti, hogy kevés. 360W-os chieftec már elég lehet, de a 400W-os márkás tápok az ajánlottak.
De mondom olcass bele, nem olyan hosszú. [link]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Jelenlegi házam is jól néz ki, elég jó a szellőzése is.
Eddig ami repülni fog:
- táp, első körben, erre várok javaslatot, nem kell atomerőmű, de csöndes legyen és bírja szuflával
- VGA, eddig GeForge 6600GT, vélhetően MSI, mert 3 év gari az 3 év
- ram, 1024 a meglévő két 256-os mellé
És majd monitor is, de az még a jövő zenéje. -
tjhooker464
őstag
Szerintem procihűtő is kéne nem? Az Arctic Cooling nak vannak jó csendes darabjai olcsóér. 350 es FSP olcsóbb és jobban is jársz vele. Szerintem. De megszóltak már, hogy nagyon pártolom ezt a márkát. Tegyük hozzá, hogy jogosan.... Bár inkább kevés pénzért kiemelkedőt párti vagyok. Nézz be a milyen tápot topicba!
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
k.t.a.
senior tag
A 410W-os chieftec-nek volt valami kehéje egy időben. Én 420-asat akartam venni, de csak 450-eset tudtak hozni, tehát ez van most. Két-három hete vettem 14400-ért. Egy 12cm-es venti van benne, most ez a leghangosabb a gépemben 27dB. Kicsit idegesítő a mély búgó hangja. A többi zajkeltőt megtalálod az adataimnál. Teljesítményre elegendő, és megbízhatóságra is.
A procit nem láttam a listádon. Azt nem akarsz egy újat? A mostanitól meg tudsz szabadul itt ph-n 6-9ezer között szvsz, tehát ''csak'' max egy tizest kellene rádobni egy másikra. Újat azért nem írok, mert azt már nem fogsz kapni. Nálam érezhető javulást jelentett az 1800+-ról való váltás 2800+-ra.
Szerk.: helyesírás
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz tjhooker464 #32 üzenetére
Miért kéne lecserélnem a régi procihűtést? Procit nem cserélem.
-
Nimrod
addikt
válasz tjhooker464 #35 üzenetére
Egyébként valami Titan venti van benne jelenleg, nem hiszem, hogy cserélni kéne.
-
pöpö
tag
Jó ez az oldal!!
Lehet,hogy nemsokára kerdezgetek.
De a leírtakbol már tanulok!! -
Nimrod
addikt
Ahogy adataid elnézem most 1GB ramod van, az enyémben 1.5 GB lesz. Majd kiderül, hogy mennyit dob.
Igazából egy stabil, de erős gépet akarok, amihez nem akarok legalább 2-3 évig hozzányúlni. Játékok közül pl. a Painkiller is gond nélkül ment ezen a konfigon, nem hiszem, hogy gond lesz ezzel. -
x_o_n
veterán
szerintem a 2200+ kevés lessz a videokarinak illetve inkább ugymondom nem tudja kihajtaniegy 2500+barci már igen a nagyobb L2 miatt és az ujabb mag/cs.sz miatt.
ramból 2x512 elég lenne
amennyit pluszban rászánsz..igy olvasva inkább cserélned kellene a jelenlegi eladása+kicsit több pénzért lehetne egy jó géped.
de te most egy kissé elavult gépere szeretnél költeniés nem is keveset,ami miután marad a proci+lap+agp kicsit kevés lessz,csak segiteni szeretnék gondold át még egyszer.
már érdemesebb pcie-s alaplapot venni meg vgat-árban olcsobbak és gyorsabbak.
nem muszály rögtön s939 a s757 is jó és most elég jó ára van köszönhetően a s939 őrületnek.
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
csak annyi tanács, hogy sose vegyél brand ramot!! a ramra nagyon érzékeny minden számtó, és szvsz semmiből nem adnak el többet hibásan, mint ramból. tanulj az én káromból
Gianni-tól vagy az Alien boltban epszilon ráfizetéssel kaphatsz normális márkát...
ha nem váltasz PCI-E-re, akkor sztem felesleges a GT, nem lesz olyan sokkal jobb, csak a hűtésével sok a baj... maradhatsz a sima 6600-nál. de én ma nem fejlesztenék Socket A-s gépet, nem jó befektetés. S754-ből nagyon jó kis gépet lehet összerakni, ha megtalálod A Megfelelő Alaplapot -
Nimrod
addikt
válasz raszputyin #43 üzenetére
Esetleg 6200?
-
c.zsolti
őstag
válasz tjhooker464 #45 üzenetére
A gép mostani szintjét figyelembe véve lehet (lesz) kevés 2-3 év múlva. Ezek a fejlesztések nem dobják meg ennyivel. (szerintem)
Itt főleg a K7-es procira gondolok.
[Szerkesztve]...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika