Új hozzászólás Aktív témák

  • Ébri

    senior tag

    válasz grosy #6414 üzenetére

    Én is elég sokat nézegettem olvasókat.
    Először tetszett az Onyx, de aztán megnéztem egy Sonyt, s meglepődve láttam, hogy a Pearl kijelző lehet majdnem fehér is, nem csak világosszürke. Utána még néztem a többi, MM-ben kiállított típust is (+EDigital), ennek volt a legszebb képe, meg a Kindle-knek. Meg is vettem, mert még SD bővíthető is.

    Aztán rájöttem, hogy a PDF olvasási képességei pont nem olyan jók, s rootolni se lehet frissítés után. Szótárak nem pakolhatók rá (bár a rajta lévők elég jók). Nem is világít. Valamint feleségem általában ugyanakkor akarta használni, mint én, így elkezdtem nézni egy másikat.

    Sok nézegetés után Kobo Aura HD tetszett, kicsit nagyobb kép, PDF-re van kozzá koreader, a szótárcsere nem olyan jó, mint kindle-n, de sd bővíthető. Viszont az ára is szép. Ekkor jött egy kindle akció, gyorsan meg is vettem. Továbbra is elégedett vagyok vele. Miért ajánlanék mást?

    (Tehát én a mindentudó gépeket azért nem ajánlom feltétlenül, mert nem olyan szép a kijelzőjük, bár ez nem biztos, hogy most is így van, de gyanítom. Viszont én elég rosszul látok, tehát mindent kihasználok, hogy könnyítsem az életem, másnak ez nem feltétlenül olyan fontos. Egyébként ha olcsó rugalmas eszköz kell, a Nookot mondanám, a kijelzője nem olyan szép, de root után tökjó, már az sd-s verzió.)

Új hozzászólás Aktív témák