Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    válasz MK VII #2751 üzenetére

    Mi oly sokan,akik nem játszunk ezzel, arra várunk, hogy tartalom érkezzen végre hozzá.
    Időnként én is beugrok 500-600 zombit elgázolni, meg feszültséget levezetni.
    De nincs értelme. Átállás óta elérhetetlen a 250-es szint.
    És a felhasználók által feltöltött térképek közül talán 2 single coop-nak van értelme. A többi szinte csak multi vagy próbálkozás nyomait mutató darabkák.

    Extrém egyszerű dolgokkal meg lehetne oldani egy kis pluszt a játékba.

    Elég volna az is:
    -ha lenne a térképen 1-2 terület,ahol 10-50-szer annyi zombi van.
    -ha szétszórnának full egyszerű agyhalott quest-eket,ahol annyi a feladatod ,hogy valakinek megkeresel, megnézel valamit. Lehet esetleg nehezíteni, hogy amit keresni kell, az csak este jön elő...stb.
    -ha ugyanúgy szabadon kóborló óriási zöld zombikat tennének be, mint amik a gáton voltak fent, vagy a raktárban,amit a kisgyerekek etettek.
    -Én annak is örülnék,ha megkülönböztethető lenne este egy királynő a többi éjszakai zombitól. És ne csak abból jönnék rá,hogy a 64 sörétes is kevés közelről az acrába. Ez olyan illúzióromboló, hogy az 5.-ik tárazásnál már tudod,hogy csak addig élsz,amíg ki nem fogy a sörétesed.
    - De az se volna rossz,ha harc lenne egy éjszakai zombival és ne instakill. A vagy ő vagy én halunk bele 3 sec alatt. Tök jó volt ez a free hétvége,amikor 250-es szintű volt a fegyver nélküli ereje a karakternek. De azért jobban is működhetne az arány, mert hamarabb lehet megdögleni egy megkattant üvöltő zombitól,mint egy tűzoltó zombitól és ennek ellenére 11-szer kellett páros lábbal telibe ugrani a tűzoltót, miközben két rúgás elég volt az üvöltőknek. Ez a fajta hitbox siralmas. De még nagyon szeressük a gamát ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák