Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Jackal2 #32395 üzenetére
A tx02-t elviszi az e010, de érezni vele a súlyt.
Majd ird meg légyszíves, hány percet, repül vele. Kíváncsi vagyok mennyivel eszik többet a tx01-nél.Eddig 4 vagy 5 féle mini vtx kamerát próbáltam.
A KingKong-ot azért vettem, mert régóta mozgatta a fantáziám és most akciós volt ($17.63). Stabilabb képet és hatótáv növekedést remélek tőle. Az fov-t nem írják, de remélem 170-150, mert nagyon beleszerettem a széles látószögbe.
A CM275T-t pedig a súlya miatt, ami állítólag 3,3g, plusz annyiba kerül, mint az eachine-ok. Bár állítólag ez is az...akkor meg, mint a nehezebb társai.
Remélem a szivacs is jár hozzá.Más: Nagyon gyanakszom, hogy nem halt meg a Chaoli motorom, csak a kábel szakadt. Le kéne szednem az aljáról a borítást, amit 4 pöcök tart. Mivel lehet ezeket a legegyszerűbben kihajtani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest