Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pike1
csendes tag
na meglett mar a 15. szint is. az instat kellene lenyomni egyedul 2.3.4 csillagosra de erre meg nem vagyok eleg eros. te nem tudod mi az a kis kek repkedo cucc a fejemnel?
itt egy kep is majd , csak mar nagyon hergel
ugye 10es szinten jon a frostblade.15re nincs valami erosebb? 20ra vettem mar egyet.
illetve ami erdekelne , hogy jobb erosebb pancelokat , felszereleseket hol tudok szerezni farmolni? mert nagyon silany cuccaim vannak
van asszem 15re is egy set , de amcsi forumon is irtak , hogy nagyon sok ido kifarmolni.[ Szerkesztve ]
-
pike1
csendes tag
na mar eltunt valahogy magatol. 18as vagyok.
a jatek egyebkent milyen allapotban van ? OB vagy ez mar a teljes?
es mindenkinek BUEK! -
Sirandrish
legenda
Idővel jah, eltünik magától mint ahogy az írás is lent hogy mit nyomsz..
a Játék kész állapotban van de még nincs meg az egész..tehát az USA verzió pl bővebb jóval de ennek lv 65ig nincs jelentősége..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pike1
csendes tag
vegulis gladi lettem de kicsit megbantam. pvpbe velem egyszintu knight ugy elpicsazott hogy rossz volt nezni. na meg piszok lassu is! remelem nagyobb szinten valamit javul a dolog bar ketlem.mp is marha hamar elfogy. aranyat hogyan farmolsz? mert azzal nagyon de nagyon hadi labon allok!22esen van kemeny 23silverem. a 23as gladi setet kellene megszerezni de mire CPbol megszereznem meghalnek . insta meg soha nem dob warri cuccot nekem . Portba meg annyi kuldi van azt se tudom mihez kezdjek
-
C0mman
tag
Hát, hogy Gladiátor lettél valóban elbasztad.... Igaz Andrish Csak viccelek
De pvp-ben a Paladin a király az tuti
Viszont h jól tudom nagyobb szinten már a szettes ruhád is ad attack speed-et...
Bár, azt hiszem erre Andrish a te embered hogy válaszoljon...
Az arany... no igen azzal sokan gondban vagyunk...
Talán a legjobb ha nézegeted a MARKET-et és ott próbálsz bizniszelni...
Persze ehez nem árt tudni mi az amit érdemes megvenni és mi az amit nem...
Azért, ha majd a későbbiekben farmolgatsz a fegyvereket el tudod adni merchant-nál, ami repairra elég és talán egy kis potira is...
Illetve amit te még ugysem használsz az a Weapon Enchant Powder (ez olyan kék színű só kupac) na ennek jó ára van és veszik is rendesen...
A farmoláshoz pedig szükséged lesz Scroll-ra, ezek pedig (barna) tekercsek aminek segítségével el tudsz menni más pályákra, ahol sokkal jobban dobálják a mobok az itemeket mint a kinti simák...
Hát, a kérdésedre remélem nagy vonalakban sikerült válaszolni.
Jó gamát!Jaa, igen még valami... szerintem nincs lv23-as szettes ruha...Szóval arra ne is gyűjts
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
Haggyuk mááá..Gladi a legjobb
Egyébként PVP-ben a Paladinnak nincs párja de PVE-ben verhetetlen a myrm...
PVP-re Pala vagy Ninja a tuti..Egyébként arany farmhoz..kis szinten kis pénz..nagy szinten GIGAMANI
Ennyi..lehet farmolni mindenhol..Instak meg ha nem adnak Warri cuccot akkor adnak Jester cuccot amit eladsz és annak az árából lehet venni Gladi cuccot..Comm természetesen ez a rész nem neked szól
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Néhány kiegészités az előző hsz-emhez!
Hja..a gladi lassu..de nagyot üt..a pala gyors viszont alig sebez..
a Pala azért kemény pvp-ben mert szartig van mindenféle buffal..
Illletve Myrmként sokat gyorsul majd a Gladi is..
ahogy Comm is mondta a set is ad att speedet de alapba gyorsul..
Szóval kitartás..lesz az még jobb is..én nem csalódtam a karakterbeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pike1
csendes tag
koszi a valaszokat!
Pvp-be tenyleg gyenge.Pvebe meg tegnap instaba a 27es Jester mit tolt , el se hittem. vannak Hookahnal ilyen rakok amiket alig lehet leolni. na az nekem vagy 6-7 kalapacs csapas a jesternek meg 2forgas volt.igaz 27es volt!
amit sztem viszont megkint elcsesztem a retalent scroll.eleg szarul pakoltam az elejen.most is a tuz jeg kalapacsra meg a forgasra - storm blade - oszpontositottam. de mivel gladikent foleg nagyobb szinten , a kalapacsokat nem is fogom hasznalni igy azokat ki se kellett volna tenni.
Lehet meg venni retalent scrollt vagy az volt az egyetlen?
Marketba neha sikerul eladnom egyet s mast de semmi hasznalhato dolog. gladira tettem most a grizzly powerre 2 , ad. sword mastery 1 , accleration - hp recovery - annihilation mindre 1 , aerial blow 1 , incoming Bro 1. Eddig igy tettem ki.
23as set pedig tudtommal van vagyis : http://dragonica.mmosite.com/info/set/gladiator.shtml
A Brutal Viking set. Az teny hogy PVEre kiraly mivel beugrok a tomegbe cutdown - storm blade 1-2 kalapacs es fekszik is par monszta.
A penz meg jajj de silanyan jon. nyogos nagyon az egesz igy , de hat most mit csinaljak.
Ami meg kicsit bosszanto: a kuldik tomkelege. Port-ba van kb 60db. azt se tudom melyiket csinaljam.elmegyek felfedezni neki megtisztel 20k xpvel amivel kitorolhetem a seggem mert leolok 15mobot es megkapom azt az xp es nem 20perc hanem 2.
Szoval ezekkel is kicsit hadilabon allok , hogy melyiket erdemes melyiket nem. Jo lett volna egy wow szintu szurke - zold - sarga - piros kuldinehezseg dolog a jatekba.
neten fent van mondjuk melyik mennyit ad , de ami adna is 170kt annak is van 2-3resze eloszor ami meg dog uncsi es semmit nem kapsz.
na mind1 koszi az infokat!UI - bocs , hogy nem irok ekezetet es zavaro csak angol az xp-m es nincs magyar billkiosztasom.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Igen..a jester olyan..azzal csak az a baj hogy lv55ös HQ is körülbelül annyit fog tudni mint a27es Jester...
Reset Scrollt lv40en még fogsz kapni szóval afelől is megnyugodhatsz..a Questek...sárga felkiáltójeles csak "poén" a piros felkiáltójel a Hero Quest...
Szóval ha unod a questeket akkor csak a pirosakat csináld meg..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
C0mman
tag
Hát... én nem tudok lv23 szettesről.... lehet én vagyok noob? XD
Sőt rákerestem és semmi
Ha neked sikerül Pike szerezni akkor majd muta meg
A küldiket én úgy csináltam meg, hogy egyszer rászántam magam és végignéztem mindet, hogy miket kell csinálni. Aztán amit kb ugyanott kellett megcsinálni azokat felvettem, így több legyet ütöttem egy csapásra..
Persze bele lehet unni, viszont ha belemerül az ember, azért össze lehet hozni vele pár százalékot is.
Ha viszont nem gyere be akkor csináld azt amit Andrish is mondott hogy csak a pirosakat...
Illetve vannak zöld színű küldik mint a guild vagy a hunter... az utóbbiért ha megcsinálod kapsz Intermediate Hunter Capsula-t ezeket is el tudod adni pár goldért... felesleges kinyitogatni én még semmi értelmeset nem találtam benne
Nem úgy mint Andrish... Ő ilyen kapszulából nyitotta a karijátPike egyébként hanyas szintű vagy már? Mert, ha kell vmi segítség akkor gamán fent szoktunk lenni általában és ott is tudunk segíteni ha vmi nem tiszta...
-
Sirandrish
legenda
jóvan de csak szaros 55ös volt...a többit nekem kelett intéznem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
protecher
tag
LOL... méghogy verhetetlen a PVE-be 1 szaros myrmy... 3 se ér fel 1 preistel ...
emlitéstek meg szegény gyereknek a dss-t (devile soul stone) ez 1 item amit comm által emlitett "hidden xxxxx" nevü heylen találsz..
a dss ből tudsz venni a sárkánynál scroltt chaos világokba.. és az odavaló pajzsot is (anélkül ott nem lehet csapni)
chaops világban jól esik a wepon powder .. azt gyüjtsed és add el.. aból tudod fedezni a seted..
a 23 -as set .... létezik .. de felejsd el... az csak cp ért megvehető sett
annyit kell érte pvp zned hogy megunád a gamát (cpt csak pvp be kaphatsz) ..és anyira nem ad jókat..álj rá a 27 es setre ... de ne kölst sokat rá.. majd csak a 34 .. vagy a 40 es reazt viszont látom hogy akarod jól csinálni ezt a gamát .. ezért javasoltam is Commnak hogy vegyen majd fel a klánba... márha érdekel ...ha igen wispelj rá "Comman" ra vagy rám "Protech" a gamába . a többit majd elmondjuk ott
üdvi mindenkinek
1 ujévi kombó =)[ Szerkesztve ]
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #413 üzenetére
a Priest arra jó hogy fedezze a Myrmek HP-ját
Amúgy he...ha a SHopombol kell valami akkor írjál rám baszod ne vedd meg...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pike1
csendes tag
a szintem meg ugyan annyi..23!
A heten semmi idom nem volt a suli miatt , meg edzesrol mire hazaesek alszok is el!
Most kezdtem egy Thiefet is , meglesem milyen, de hetvegen mar belemelyedek a gladimba is! A klan pedig termeszetesen erdekel , majd kereslek titeket a jatekon belul , csak ez a het egy kicsit huzos volt sajna[ Szerkesztve ]
-
Wikh
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem el játszani, és még csak most vettem észre hogy van itt egy kis magyar közösség is Még nem nagyon jöttem bele, de úgy érzem egyre jobban megy
Ha valaki lenne olyan kedves, és megosztaná velem karaktere nevét, szívesen felvenném, és bugyuta kérdéseimmel zaklatnám. Már ha neki nem probléma
Sőt, egy magyar klán még jobb lenne, de nem tudom hogy van-e?Előre is köszönöm
Wikh
-
Sirandrish
legenda
Az én karakterem neve : Andrish bár engem nem tudsz felvenni mert tele van a listem ..de ettől írni írhatsz akármikor és ha tudok segítek is szívesen..
Magyar klánok vannak..nem is egy..szóval ujat csinálni már egész biztosan nem kellEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wikh
csendes tag
válasz Sirandrish #418 üzenetére
Köszönöm, majd rád írok ingame ha felmegyek
Illeteve a magyar klán érdekelne, ebben tudnál segíteni? -
C0mman
tag
válasz Sirandrish #418 üzenetére
Hát... az a Bone Dragonos kép siralmas... XD
Gondolom azt még azelőtt csináltad hogy megölt volna
Wikh a bugyuta kérdéseidet pedig itt is felteheted
Aztán húzzál bele, mert kis karikat nem nagyon veszünk be klánba...
Persze van kivétel
Amúgy kitaláltad már, hogy milyen kasztot fogsz kezdeni?
Prot... neked meg ezúton is üzenem, hogy amit beszéltünk a scrollokal kapcsolatban dobhatnál fel ide valami leírást...
Én nem nagyon vágom a kis szintűeket hogy melyik hova visz
Te pedig mivel giga kocka vagy, ezt tudod és megoszthatnád velünkPala a király! Heal, Block, Critikal mindenek felett
-
Sirandrish
legenda
Az a durva hogy én még egyszer sem haltam meg Bone Dragonnál
A rutinosabbak(többet voltak Bone-ál) meg folyamatosan hullanakA pala a király..ez tény..de ne feledd..2v2-be már van aki leszedjen a karikról
Mellesleg ha WIkh-nek van egy kis esze akkor Myrmet csinál
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
ejnye Teky
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #422 üzenetére
Először is... Wikh ne csinálj Myrmyt... inkább töröld a gamát
Kettő... A Pala a király. "Pont"
Három... Ha téged nem tud megölni Bone Dragon... Én pedig igen, akkor tényleg király vagyok (vagyis csak a karim)
Négy... EnnyiGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
1. Dm-ben van csak esélyed
2. akkor is 3 halál után tudsz egyszer megölni..no de mindegy
3. a Myrm a király
4. ennyi xDEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
lllaciii
csendes tag
Hi
mivel mostanába már nem játszom a dragonica-val eladnál karakterem
25 lvl gladiator és 26 lvl pathficer
1000ft os sms ért ha érdekel küldj emailt
lllaciii@freemail.hu -
protecher
tag
lol
jah.. és Wikh nek volt esze... magiciant csinált
[ Szerkesztve ]
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Wikh
csendes tag
Miután 6 sec-es laggal rendelkeztem, most nem tudok belépni, egy olyan üzenet fogad hogy:
Wrong versionTermészetesen a legfrissebb, és a nettel sincs semmi probléma.
Mi lehet a baj?
-
Wikh
csendes tag
Köszi Pro, eléggé megijedtem hogy velem van a baj
Viszont a laggra még mindig nem jöttem rá, mi okozza, teljesen tökéletes nettel. A gép hibája, vagy szerver oldali a baj vajon?
-
Wikh
csendes tag
Aúcs, akkor mégsem annyira jó El sem tudom képzelni mi lehet a baj.
Te is laggoltál, vagy az tényleg csak személyes problémám volt?Kérlek szólj azonnal, ha tudsz valamit!
-
-
Sirandrish
legenda
Már megy a game..
-
Wikh
csendes tag
Igen, már be tudsz lépni! Viszont az állandó lagg az asztali gépemen még mindig megvan... Játszhatatlan, mialatt laptopon semmi probléma. Valaki valami tipp?
-
Sirandrish
legenda
Rakd újra a gamet..vagy a WIndowst..vagy nézd meg feladatkezelőbe hogy miután elkezd laggolni hány %on megy a proci illetve külön a játék a memoria hány%át eszi meg...lehet hogy egyszerüen elfogy a gép..
-
C0mman
tag
válasz protecher #431 üzenetére
Nos... Miért van az, hogy a Magician kasztok gépe írja ki Wrong version?
Nem lehet, hogy Wrong kasztal tolják?
Amúgy, nekem is írta már ezt ki, de nekem a repair megoldotta a problémám...
Nálam viszont 90% hogy azért volt mert patch-ot szarul szedte le a letöltésnél (szar volt a net kapcsolatom)Healt, Critikal, Block mindenek felett!
-
C0mman
tag
Bakker... Nem tudok belépni gamába
Azt írja ki, hogy Fail
Már csinálta ezt... most megint kezdené?
Valaki írjon please, hogy be tudott-e lépni..Köszike
-
C0mman
tag
Most megint be akartam lépni és szedett le patch-et...
Attól függettlenűl ugyan úgy kiírja, hogy Fail
Valaki?Írj pls...
-
C0mman
tag
Megvan mi a gond
Restart van 12-igGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
be ne szarjá má a nagy izgalomba
Amúgy hihetetlen nagy sikerszériám van mostanában..
37 Próba eddig a wep..sikertelenül persze..
Most szero restart után levadásztam 6 Arkat, 5 Golemet, 6 yetit és egyik sem dobott semmit...szóval kezdem azthinni hogy szopat a game de piszkosul..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #441 üzenetére
Na jó... lehet nem láttam a fától az erdőt...
Viszont, lenne egy kérdésem Andris...
Néztem a képet amit Bone Dagon-nál csináltál...
A kérdésem az lenne, hogy láttam használtál HP és MANA töltő sütit valamint potit is!
A HP-t még megértem, hogy tolod sütivel és potival is, de manád nem sok van azt nem értem miért tolod mindkettővel. Nem lenne elég csak az egyik? (szerintem tuti)
A helyére pedig tehetnél mást...
Valamint neked az összes buff és skill az eredeti gombkiosztáson van..
Képzeld át lehet rendezni
Csak próbáld ki mondjuk, hogy a HP töltő sütit a bal SHIFT a manát pedig a bal Ctrl billentyűhöz rendeled hozzá... Sokkal jobban kézre esik és szerintem célszerűbb is!
Ez csak egy példa volt mert máshova is lehet még helyezni a buffokat vagy skilleket...
Ezt meg szerettem volna veled osztaniBlock, Healt, Critikal mindenek felett! Ja igen és Pala a király
-
Sirandrish
legenda
Van mindkettő nálam de általában csak a Potit tolom..mármint a manaból..
De mivel olyan helyen mint a Bone Dragon ugy megy elfele mint ha kötelező lenne ezért van nálam Yogurt is nehogy a közepén fogyjon el..a SKilleket lehet rakosgatni..és tudom is..de nekem így esik kézre..soksok éves Diablo 2 miatt a poti nekem az 1-2-3-4en az ideális
-
Wikh
csendes tag
Nos, hatásotokra elvitettem a gépet megnézetni/csináltatni
A jó hír az, hogy tudok játszani, a rossz az, hogy pont akkor kell abbahagynom amikor belejöttem
Köszönöm a segítséget mindenkinek -
protecher
tag
-
félisten
Ezjóez?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
DAK3
csendes tag
Hali! régen nyomtam csak el romlot a gépem de most szedem újra) már alig várom hogy lejöjön már 96% na és az lenne a kérdésem hogy a knight PvE-re jó karakter?
DAK3 a kocka netes farok...:)
-
DAK3
csendes tag
ja és a knight-nak pajzsa +kardja lehet?
-
DAK3
csendes tag
inkább a knightot kihagyom bocsi hogy ennyit irok de a jesteer az jó pve re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest