Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashfly
csendes tag
válasz Sirandrish #300 üzenetére
és ez a srac aki folyton belagolt, kiprobálta az accával a gamét másik gépen, másik nettel? (én a 2 közül valamelyikbe sejtem a megoldást ;net,vagy gép vagy mindkettő )
"Ha azt gondolod képes vagy rá, vagy azt, hogy nem vagy képes, mindkét esetben igazad van."
-
Sirandrish
legenda
válasz flashfly #302 üzenetére
volt amikor átvitte hozzá egy haverja a gépet és akkor nem laggolt...
Viszont pont ma beszéltem egy sráccal akinek volt egy teóriája a laggal illetve a mobkésésekkel kapcsolatban..
Állítólag a vinyó szokott bezavarni..ha sok rajta a szemét és töredezett stb..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Senais
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy ezekkel a Gada Coinokkal mit lehet kezdeni?
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Sirandrish
legenda
Insta végén plussz egy itemet tudsz velük nyerni...
Illetve Instak mellett szokott lenni egy ilyen "nyerőgép" szerü akármi..nah abból tudsz venni érte speckó potit plEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Senais
aktív tag
Oké majd egyszer kipróbálom, bár nem nagyon szoktam intázni ( mer kevés a kajám, piám :S).
[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Sirandrish
legenda
hát vegyél kaját meg piát
Mellesleg mától 22.éig exp event van szóval hajrá hajráEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Senais
aktív tag
Akkor el is kezdek zúzni . Egyébként kaját hol/kitől lehet venni? én eddig csak potion árust találtam :S
-
DDave3
csendes tag
Nekem a játékkal kapcsolatosan lenne egy kérdésem.A 20 a LV.-től felvehető egyik kardhoz valamien gladiátornak kell lenem az hogy legyek???
Elöre is köszönöm a segitséget -
Sirandrish
legenda
Kaját nem tudsz venni max marketből ha van felrakva..
vegyél Potiont..DDave3: Jobváltó quest kell..saját trainerednél tudod felvenni Port of The Windsbe
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Senais
aktív tag
oké, akkor azt veszek
-
DDave3
csendes tag
és ott meik emberhez kell menni?
mert olyan hülye vok hogy azt sem tom -
Sirandrish
legenda
Hát a nevét már nem tudom Keress egy olyat hogy Warrior Trainer..nah az lesz az
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DDave3
csendes tag
köszönöm szépen a segítséget
-
-
DDave3
csendes tag
Igen sikerül csak közben lenne még egy kérdésem
amikor kovácsolni akarnák valamit +1 re akkor kell ien kék vagy sárga só féleség és azon kívül még kettő valamien regular, olyat honnan lehet szerezni?? -
Sirandrish
legenda
a fegyverhez kell a kék por a többihez a sárga.
+4ig minden gond nélkül feltudsz húzni mindent, van amikor nem sikerült de semmi gáz nincs.
+5nél és felette már előfordul hogy lenullázza a cuccot..ahoz már kell az Insurance Scroll amit a Marketben 90-120goldért kapsz darabját..
Szóval a tanácsom az hogy alacsonyabb szinjten +4ig húzz max mindent..
a runa ami még ott van az csak nagyobb valószinüséget ad arra hogy sikerül..az Insurance scroll meg azt tudja hogy nem nullázódik a cucc..mikor +8 körül jársz akkor már nagyon nagyin hasznos
-
Senais
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mi az a CP és, hogy honnan lehet szerezni?[ Szerkesztve ]
-
DDave3
csendes tag
Köszi megint a segítséget
Ö a CP-t PvP győzelmekért kapsz és abból páncélokat lehet venni a Warrior Commandertöl Port of the Winsbe
-
DDave3
csendes tag
Ö megint lenne egy kérdésem
ott lent a szertárban van ilyen kalapács ikon ara rákattintottam és bezuztam vele egy rakás cuccot azt a soul-t mire lehet használni?? -
Senais
aktív tag
Köszönöm szépen
-
Sirandrish
legenda
Tunningra...
regular>advanced>special>legendaryvan minden városba egy kiscsaj akinél lehet ilyesmit csinálni..de azt is csak advancedig szabad mert ha specialra próbálod akkor már törhet a cucc...ahhoz már tekercs kell..insurance
-
DDave3
csendes tag
Köszi
-
Sirandrish
legenda
Lenne nekem is egy kérdésem!
Win7 alól tolja valaki?
Megy rendesen vagy van bárminemü probléma?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DDave3
csendes tag
Igen én azzal tolom és ötös neki semmi problémája sincsen semmivel sokkal gyorsabb próbáld ki
[ Szerkesztve ]
-
DDave3
csendes tag
Megint lenne egy kérdésem
Hogy azt tudom hogy a boss-os pályákon csak akkor lehet menni az F5 re ha már elmondtam azt a küldit amikor F1-F4 ig meg kell csinálni a pályákat.na én a 2 farkas után van egy ilyen kis törpe szerűség ilyen kis páncéllal na ott én már F1-F4 ig már megcsináltam KB. 5-ször de nem sikeres a küldi ez mér van? -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
hát ez egy nagyopn jó kérdés...sajnos ötletem sincs..ha már megcsináltad akkor kész kéne hogy legyen..
-
protecher
tag
Hali
Kellene 1 kis help... nem tudok bemenni kundara dungeon-be. Aszonj csináljak meg valami quest.. de pine c. ben a kundara questek kész vannak .. nem ad ujat... ha én vagyok a hülye pls baszatok le ...
Mi is 3 an vagyunk nagyobb karik a klánunkba.. ahogy flashfly is mondja...
(bár növekszik 1 batlemage is most 34 )
Ha valakinek lenne kedve kicsit pvpzni 45-55 ig keresse fel valameikünket Comman , Flashballl , Protech ..üdv.
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Sirandrish
legenda
Megy valakinek a Dragonica? reggel óta nem bírom elindítani..
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #331 üzenetére
Milyen guildben vagytok?
Amugy pine-ben melyik questeket csináltad meg?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
protecher
tag
Pine ba a kundara questeket .. az ugrónál fent a létra tetején.. azt olvastam annak az npc nek a questjeit kell ..
Hunface a klán neve.
Alapból a gpot eu sem megy .. nem csak a dragonica.. és nem megy tovább a gameguardon.
9 óta próbálkozom és semmi. de még hireket se találok hogy mi lehet...[ Szerkesztve ]
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #334 üzenetére
jólvan mér kezdtem megijedni hogy nálam van valami nagyon nagy gebasz.
Mellesleg Pine c-be..középen 3 sárga felkiáltójel van ugye.. a középső csókától kell felvenni az összeset egymás után majd ha azok megvannak akkor a baloldali csaj(?)-tól kell még egyet és akkor a középső faszi piros felkiáltójelessé változik
Ezt azért faszán leírtam
-
protecher
tag
.. nekem a lényeg hogy akor csináljam az ottaniakat... ennyi .. köszönöm.. segitség ez is ..
csinálnám is.. de grr.. remélem nem marad ez sokáig igy+1 kérdés .. miért vetted meg a magma fegyót.. és miért nem vártál a magichange re ..?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #336 üzenetére
te pont a jobboldali emberkétől vetted fel a questeket akitől egy sem kell
Azért vettem meg a Magma fegyot mert azthittem hogy nehezebb lesz elérni az 55öt..
Mellesleg nem bántam meg,,imádomJah és a másik amiért megvettem hogy olyan nagyon sokkal nem sebez többet (tudom azért hogy többet üt de mégse akkorát) és kétszer annyiba kerül..
Viszont most gondolkodom rajta
Vagy Aram vagy majd 65nél a Lighting Oak.még nem döntöttem el
Te hanyas vagy amúgy?
-
protecher
tag
50 preist =)
én most 1 50 es fegyót használok +8 on max magicot 93 meg 30 % kritiket ...
ezel kihúzom 55 ig
aztán 55 -65 ig már anyira nem lesz gyors..
én igy gondolgatam át..vettem én fel mindegyiktől küldit meg csinálgatam is .. de e felsőre koncentráltam leginkább.. annak a neve valami kundara izé..
de értem amit irtál .. simán.. vágom akor hogy kell smit...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #338 üzenetére
Magma fegyo többet üt mint a 60asok...szóval 65ig ezzel is ki lehet húzni
Persze az Aram ütősebb de nem mindegy hogy 5K vagy 10...főleg hogy én nem fizetek a játákért ugye mint azt sok külföldi megtesziLehet amúgy hogy összedobok rá de az is lehet hogy ezen rántok még pár +-t..vagy 15ig aztán had szóljon..a Lighting Oak esik bosstól..arra csak a tuningot kell költeni..nem 7K csak a recept...ez a nem mindegy
ha érted akkor faja
Arra viszont készülj hogy nem gyenge az a dungi[ Szerkesztve ]
-
protecher
tag
köszönöm hogy agódsz.. de szarényen kijelentem hogy lezuzóm mint a ...... por se marad belőle ... hát jah...
de én szerintem fogok venni gpot... én ugy vagyok vele hogy bejött a gama... látszik hogy foglalkoznak vele... miért ne támogatnám kicsit őket......még ha nem is rendszeresen..de 1 x megérdemlikamugy örülnék ha valamien kapcsolatba lennénk a gamában... biznisz.. kis helpek .. stb...
ha végre beenged kontaktoljunk..Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Senais
aktív tag
van szerver!
-
protecher
tag
jaja... gogogo rush... 8)
-
Senais
aktív tag
-
DDave3
csendes tag
amúgy az F2 öt elfogatta csak a 3-mat és a négyet nem akarja
na mindegy próbálkozok vele -
Sirandrish
legenda
válasz protecher #340 üzenetére
Andrish a nickem..vegyél fel spannak aztán ha van valami böffentünk
-
TEKI04
csendes tag
HI mindenkinek nemrég kezdtem a játékot. Szeretnék belépni a klánba. vegyetek fel ha lehet , Bakuganhun a karim neve.köszi előre is.
-
guminyul4
csendes tag
Na ujra ittvagyok ...
A problémámra nincs ( legalábbis nem találtam ) megoldás.
De...
Az asztali gépen fut a játék igaz néha fagyogat de megy és ez a lényeg ...
A nickem guminyul ha esetleg vlakit érdekel...Megy ez!!!!!!!!!
-
TEKI04
csendes tag
Ám a karim csak 18 as de nagyon tetszik a játék és kitartó vagyok, jó lenne bekerülni valamelyik jó magyar klánba. előre is köszi
-
flashfly
csendes tag
hi
van akinek belép channelre a gamme? nállam minden channel checking statusba van :S
"Ha azt gondolod képes vagy rá, vagy azt, hogy nem vagy képes, mindkét esetben igazad van."
-
Sirandrish
legenda
válasz flashfly #349 üzenetére
Mint ahogy nekem is...elég sok gond van mostanában a játékkal..eddig semmi gájz nem volt vele most meg naponta több órát áll..ami engem kifejezetten bosszant mert gondolom a Superior Shop license-m hátralévő ideje gondolom ugyanugy megy lefele mintha menne a játék és mégsem tudok árulni.
azért 300gold az 300 gold..nem 2 mobot kell leütni érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest