Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz Hegyirabló #998 üzenetére
V gomb
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nincs valahol egy packban összeszedve mondjuk a Custom Body Models? Mert ha a Requirements-et lenyitom újabb "x" modot kellene letölteni amikhez további "x" számú modothttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be a játékot(ezúton is köszönöm Ardea).
Kérdésem:
SPOILER SPOILER SPOILER
Kicsoda lényegében Solas? Valóban meghal Flemeth?
SPOILER SPOILER SPOILER -
pruzsi
őstag
Üdv!
Érdeklődnék hogy a különleges fejlesztések ládája merre található mindíg írja hogy új tárgy érkezett de hogy hol a láda
illetve a megvásárolt tervrajzokat kinek kell odaadni hogy elkészítse?Merre vannak a legjobb lootok? fekete piac resetelődik?
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Harc közben, taktikai nézetben megjelennek az információk ellenfélről és a társaimról is. Ez nagyon hasznos, csak néha nagyon zavaró, mert hiába húzom el a kurzort az ellenfélről, akkor is láthatóak az információk. Viszont sokszor takar valami lényeges dolgot, például másik ellenfelet. Nem lehet ezzel kezdeni valamit?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
LK
addikt
Üdv!
Elég kihalt már a topic, de azért bekérdezek.
Mágussal indultam, és baromira nehéz. Bárhová megyek, tápolom a csapatot,és nem elég. Mindenhol meghalok az egész csapattal. Nincs valahol leírva, hogy milyen sorrendben kell elindulni? Nincs véletlen egy nehézségi sorrend? Nem az inkvizíció vezetőjének érzem magam, hanem egy kiscserkésznek..... Segítséget és ötleteket kérnék, ha lehet."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Hegyirabló
veterán
Majdnem egy éve kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Sajnos azt kell, hogy mondjam, elrontották. Százharminc órát játszottam vele eddig, még vagy 20-30 óra hátra van, de már vagy 15 órája elértem a legmagasabb szintet, és nem fejlődik a karakterem tovább. Emiatt nincs kihívás a játékban, hiába állítottam be, hogy az ellenfelek mindig egy szintűek legyenek velem, így is lenyomom őket, mint a bélyeget. Nincs már rendes loot sem. Sajnos ki kell jelenteni, ellaposodott, unalmas lett a játék. A DLC-k miatt hamarabb el lehet érni a legmagasabb, 27-es szintet, mint ahogy véget érne a játék. Kár, hogy nem figyeltek erre. Eddig azt gondoltam, hogy becsületből végig viszem, de már ebben sem vagyok biztos. Kár érte.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem meg. Ember, Harcos, kard + pajzsos a választásom, de nem tudtam nemet választani. Orr, szemszín meg minden variálható, de nemet nem lehet? Hetero vagyok...
IT Phone :) Gábor
-
Zoli133
addikt
válasz akerbis #1011 üzenetére
Szia,
A faj választó képernyőn lehet váltani, de azt hiszem ez másnak se volt egyértelmű mert van YT video róla: https://www.youtube.com/watch?v=1h2rSjFwvIY
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
akerbis
aktív tag
Megint én! Szóval Országelvén vagyok és elfogyott az életerő potion. Vissza kell mennem Menedékbe hogy készítsek?
-
akerbis
aktív tag
Oké nem tart semmeddig utazni se. Gondolom a történet előrehaladtával, ahogy nyílnak az új területek és fedezem fel őket minden nagyobb térségben lesz valami lehetőség.
-
akerbis
aktív tag
Igen építettem táborokat, megoldva ez a rész. VISZONT! Van egy csomó küldetés tárgyam, pl Ellendra lélektartója -meg még vagy 20 ilyen nevesített spéci tárgyam van, de nem találkoztam Országelvén senkivel (pedig felhúztam mind az 5 tábort és 80%-ban felderítettem) akiknek ezeket leadhatnám. Van ezekre küldi, vagy csak arra jók hogy jó pénzért el lehet adni őket?
-
akerbis
aktív tag
OK, boldogulok...
-
akerbis
aktív tag
Jól elcseszték hogy mialatt megy a duma küldi leadásnál nem látom mit kapok érte..
-
Plata
félisten
Sziasztok.
Én is bele kezdtem a játékba.
De kéne egy kis segítség.
Nincs valami magyar oldal ahol olvashatnák ezt azt a játékról?
Nem érdekel ha spoiler,mert az sosem izgat,jobban szeretem ha tudok mindent egy játékról mielőtt bele kezdek,
Na és erről nem sok mindent találtam.
DLC-kről sem sok infót találtam.
Plusz azt sem értem miért tűnik el a karim páncélja,kezdésnél kaptam Havenbe érkezéskor klassz páncélt,felvettem,de simán eltűnt miután beszéltem Cassandra-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest