Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jahrn

    senior tag

    válasz Vistaboy #3086 üzenetére

    Az 1.04 hasznalata nem ajanlott, a hivatalos forumon is sokan jeleztek problemakat vele.

    Mika1227:

    Kicsit arnyalnam az elottem szolokat. Szvsz a jatek legutosebb parositasa a Blood Mage+Arcane Warrior. Legmagasabb DPS (a blood mage spec miatt) es nehez eltalalni (Shimmering Shield). Persze a megfelelo felszereles fontos. Ilyen az Improves Blood Magic item, ez 25%-al csokkenti a felhasznalt ver mennyiseget. Az alapjatekban 2 ilyen targy van - Blood Ring (Orzammar) es Lifedrinker ( Wyrmling Lair), a kiegben es 2 DLC-ben is talalhato 1-1 ilyen cucc (de 2 Improves Blood Magic cucc hatasa NEM adodik ossze, szal 1 karinak csak 1 kell). Persze ettol fuggetlenul csak akkor szoktam bekapcsolni a Blood Mage toggle-t ha hasznalni akarom a skilljeit (hansuly a Blood Wound-on van, ez eggyike a top 5 skilleknek). Emelett celszeru + manaregen cuccokat is begyujteni mint pl a Fade Wall vagy az Andruil's Blessing, ezek osszeadodnak igy akar lehetseges 24/7ben hasznalni a Shimmering Shieldet is (de ehhez nagyon uber cucc kell).
    Ne feledd ha be van kapcsolva a Blood Mage toggle akkor a hagyomanyos modszerek (poti, heal magic) csak 10%-ot gyogyitanak rajtad. Ilyenkor vagy kikapcsolod a Blood Mage toggle-t magadon a gyogyitas idejere, vagy a sajat tankodtol lopsz HP-t a Blood Sacrifice skillel majd visszagyogyitod.
    Meg annyi h az Arcane Warrior specko ellenere sem szoktam nehez vertet hasznalni mert ha nem tank-mage vagy akkor teljesen ertelmetlen a dolog.

    + nehany ajanlott spell kombi:

    Vulnerability Hex + Drain Life/Mana Drain
    Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion
    Spell Might + Blizzard + Tempest :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák