Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz D1Rect #3965 üzenetére

    Nem feltétlenül, mert ezen a szinten már van akkora ego, hogy "nekem ne mondja meg senki, mit csináljak", aztán jön a 0-14-es, 10 perc alatt 0-6-os mides random SF, aminek persze megírtam, hogy adja oda vagy repick, de legalábbis ne menjen vele midre, mert tuti szopó QoP ellen, de neeeem, majd Ő megmutatja!

    Egyébként a társaságban, akikkel játszom, mindenki 5-6 éve dotázik és van egy gyerek, aki iszonyatosan béna, pedig már annak is több ezer game van a háta mögött. Tegnapelőtt CK-val elkezd rakni BF-et, mondjuk neki 4-en, hogy miafasztcsinálsz, mert az hp, manareg (volt cm a teamben), meg dmg, de Armlet sokkal jobb, mert ugyanúgy hpreg, sok dmg, de plusszarmor, plussz harcnál a kapcsolgatással könnyű túlélni plussz olcsóbb, erre bevágja, hogy kuss, mert a Battle Fury kétszer annyiba kerül, ezért sokkal jobb item, biztos nem azért drágább, mert szar, úgyhogy pofa be. Szóval akinek nincs affinitása a játékhoz, az 10000 lejátszott meccs után sem tud szituációfüggően látni és a hagyományos vagy noob buildeken kívül mást megjátszani.

    Másik ilyen kedvenceim a Shadow Blade-del kezdő Trax, SF vagy Yugger, lehet az enemynél 5 disable, akkor is ezzel kezdenek, Furinak meg alap Dagon, akkor is, ha 4 STR van odaát.

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák