Új hozzászólás Aktív témák

  • Иван

    őstag

    válasz rt06 #2628 üzenetére

    "arrol nem is beszelve, hogy a sok eszleny nem tud kulonbseget tenni az orosz es az ukran jatekosok kozott sem"

    Tudok olvasni cirillül (ld nevem) és nagyon alapszavakat, alapmondatokat makogok is oroszul, így még néha azt a szívességet is megteszem nekik, hogy az 3-4 szavas, univerzális dota szlenget olvasom nekik (néha fordítok a többinek). Szóval azért én általában kiszűröm az ukrán és az orosz ábécé közti különbséget, ezt a pontot húzzuk ki.

    "az olyan idiotakkal, akik sajat hibajukat, a szar jatekukat masokra probaljak haritani"
    Mint írtam, az hogy valaki nem tud játszani engem marhára nem érdekel. Az se, ha lenuboznak, mert ők is pont ugyanolyan kezdők és trék, mint én (különben ugye az MM nem rakna minket össze vszeg, de erre ő már nem gondol). Az zavar, hogy ezt oroszul teszik, és néha még egy 3 soros monológot is pingál oda cirillül, soksok cyka (a cirill k betű hiányáért elnézésedet kérem) és pizdec, valamint ezek ragozott formáival megtűzdelve. Majd amikor írom, hogy dude, i dont speak russian, akkor egy "cyká"-val le vagyok rendezve. És hiába mondod, hogy minden népnél vannak hülyék, ami arányaiban biztos igaz, de mivel tonnányi orosz rohangál, ezért 10 esetből ez hatszor kb orosszal történik meg. Ezért nehéz elmenni az eset mellett.

    Alapvetően nekem nem az a gondom, hogy rosszul játszanának. (Mondjuk megjegyzem a nagyon tré oroszoknak általában a legnagyobb a pofájuk, és a jó orosz játékosok szoktak kedvesebbek, angolulabban beszélők lenni. Nem is értem az összefüggést.)

    Oroszoktól függetlenül: Mondjuk az megint megér egy misét, hogy suppolok, goodguy lévén nem ötödik carryt pickelek. Veszek couriert, upgradelek, wardolok, ÁTENGEDEM nekik a killeket, beáldozom magam hogy a 40 hp-s carry elmenjen ha úgy adódik, stb, és esetleg a k/d-m egyes vagy azalatti, akkor nyomban nab leszek. Még akkor is, ha mellette van 24 assistom, szétvan wardolva és sentryzve a pálya.
    A másik típus meg aki kipickeli ezalort, és ellopja a carry elől az összes killt, majd mikor kéne már a kraft a teamfightokba (és ezalor lévén kezd nagyon esni a hatékonysága), akkor "noob carry"-vel a dolog el van intézve. :DDD

    "sajnos a valosag ezzel szemben az, hogy nem az orosz(mexikoi) jatszik rosszabbul, hanem az a konkret magyar(amerikai) ostoba, aki csapattarsnak kapta oket"

    Most pont ugyanúgy általánosítasz, mint én teszem. De én a fele királyságomat odaadnám azért, hogy amerikai ostobák (akik mellesleg semmivel se ostobábbak, mint az atombombával menőző ruszkik) noobozzanak engem, mert nekik több okuk lenne WE szerveren rohangálni.

    "nem, az nem megoldas, ha te akkor meg csakazertis magyarul irsz"

    Nem, tényleg nem. De ha már ő nem tartja tiszteletben azt az íratlan szabályt, hogy az internet nyelve az angol (hát, fogjuk rá, nemzetközi (gamer) szinten biztos), ami egy WE szerveren fokozottan igaz, akkor szerintem nekem se kell betartanom. Főleg ha, a csapatból van 3 orosz meg 2 magyar. Akkor most komolyan írogassak kényelmetlenül steamen neki, vagy egymásnak angolul a közös chatbe, mert ennyire jófej vagyok? Ugyanmá.
    Ha esetleg 2 orosz-2 magyar egy valami más kombó van, akkor más a leányfekvése, akkor általában angolul írok.

    Mégegyszer leírom neked a fő gondomat: WE szerveren oroszok ne írjanak oroszul, magyarok se írjanak magyarul. Az a 3-4-5 dominánc nyugati nyelv legyen, de ahogy elképzelem én (tudatlan, vidékimen) a világot, a németek gondolom valamennyire angolul beszélnek és hajlandóak rá. Ha ezt a kritériumot az új update valahogy megoldja, akkor el is felejtettem a témát.

    i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2

Új hozzászólás Aktív témák